Mustafa Anil Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2012 merabalar. arabayı satmak amacıyla ilan verirken, plaka gizlemek gerekir mi, veya sakıncaları var mıdır? saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Araçlarımız hep sokakta ? Saklayanlar, genelde sabıkalı olanlar gerek yok saklamaya benim fikrim budur.hatta açık olanlar daha güvenilir oluyor genelde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Yani Yakup Abinin dediği gibi ; Daha Güven duyuluyor o ilana sorunsuzluğu ile ilgili. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 (düzenlendi) Aracınız daha önce kaza yapıp sonrasında kaskodan veyahut trafik sigortasından faydalanıp tamir edildiyse plaka ile sorgulandığında tüm kaza kayıtları ne kadar tuttuğuda dahil olmak üzere görülür.İşte bu yüzden ilan aşamasında kazalı araçları satan kişiler çoğu zaman plakayı gizler. Fakat plaka sorgulatma bazen yanlış çıkabiliyor.Asıl tüm gerçek bilgilere şase nosu ile ulaşılır.Benim önceki aracımda plaka yazdığımda 3 kaza gösteriyordu fakat şase yazdığımda sadece 1 kaza gösteriyordu o da ufak birşey olduğu için sigortadan para almamıştım bu yüzden ne kadar tuttuğu yazmıyordu.İşte bu yüzden ben aracımı satarken plakamı gizlemiştim çünki yanlış bilgi veriyordu sorgulama. Bunu trafikte sormuştum ve bana bu plakayı daha önce kullanan aracın bilgileri olduğunu söylemişlerdi o iki kazanın. Eylül 5, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Aracınız daha önce kaza yapıp sonrasında kaskodan veyahut trafik sigortasından faydalanıp tamir edildiyse plaka ile sorgulandığında tüm kaza kayıtları ne kadar tuttuğuda dahil olmak üzere görülür.İşte bu yüzden ilan aşamasında kazalı araçları satan kişiler çoğu zaman plakayı gizler. Fakat plaka sorgulatma bazen yanlış çıkabiliyor.Asıl tüm gerçek bilgilere şase nosu ile ulaşılır.Benim önceki aracımda plaka yazdığımda 3 kaza gösteriyordu fakat şase yazdığımda sadece 1 kaza gösteriyordu o da ufak birşey olduğu için sigortadan para almamıştım bu yüzden ne kadar tuttuğu yazmıyordu.İşte bu yüzden ben aracımı satarken plakamı gizlemiştim çünki yanlış bilgi veriyordu sorgulama. Bunu trafikte sormuştum ve bana bu plakayı daha önce kullanan aracın bilgileri olduğunu söylemişlerdi o iki kazanın. Peki bu yanlışlığı düzeltme şansımız yok mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Peki bu yanlışlığı düzeltme şansımız yok mu? Varmış fakat baya bir koşturup uğraşmak gerekiyormuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 teşekkürler.. ilanımı plakalı verdim.. kazası, belası, saklısı gizlisi yok.. sağolun:)) ikinci el satış yerine de linki vereyim .. ilanımla ilgili düşüncelerinizi de beklerim.. eksik yanlış, yorumlarınızı bekliyorum. saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 link vermek yasakmış, şablon olacakmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 (düzenlendi) teşekkürler.. ilanımı plakalı verdim.. kazası, belası, saklısı gizlisi yok.. sağolun:)) ikinci el satış yerine de linki vereyim .. ilanımla ilgili düşüncelerinizi de beklerim.. eksik yanlış, yorumlarınızı bekliyorum. saygılar Siz yinede plakanızı sorgulatın belki plakanız benim başıma geldiği gibi ikinci el dir. Kazasız derken demesinler size yok kazan varmış sorgulattık. (2.el plaka bakınız benim önceki yazıma) Eylül 5, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 DH de yazdığım dönemlerde bu konu çok tartışıldı hatta hakaretlere uğradım. Ben her zaman kapatırım kapatmak gerektiğine inanırım. Plaka kapama klonlamaya karşı bir önlemdir. Şimdi sen arabanı plaka açık ilan verdin. Adamın da seninkinin aynısını çalar. Çalıntı plaka ile gezse yakalanır.. kapkaç yapacak, köprüden kaçak geçecek, EDSden geçecek ve ve .Gider sanayiye 10 lira verir senin plakanın aynısını yapar. Yapıştırır arkaya Her türlü suçu işler. Evet bu işleri sokakta da yapar ama kendi çevresinden bir arabaya yapmaya yeltenmez. Daha çok uzaktakini tercih eder. Atıyorum adam pendikte ise pendik çevresinde araba plakası klonlasa sahibi veya yakınlarına lambalanabilir ama açar sahibindeni bakar beylikdüzü haramidereden ilan varsa o plakayı kopyalar. Tüm arabalarımı plaka kapalı sattım hepsi satıldı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 DH de yazdığım dönemlerde bu konu çok tartışıldı hatta hakaretlere uğradım. Ben her zaman kapatırım kapatmak gerektiğine inanırım. Plaka kapama klonlamaya karşı bir önlemdir. Şimdi sen arabanı plaka açık ilan verdin. Adamın da seninkinin aynısını çalar. Çalıntı plaka ile gezse yakalanır.. kapkaç yapacak, köprüden kaçak geçecek, EDSden geçecek ve ve .Gider sanayiye 10 lira verir senin plakanın aynısını yapar. Yapıştırır arkaya Her türlü suçu işler. Evet bu işleri sokakta da yapar ama kendi çevresinden bir arabaya yapmaya yeltenmez. Daha çok uzaktakini tercih eder. Atıyorum adam pendikte ise pendik çevresinde araba plakası klonlasa sahibi veya yakınlarına lambalanabilir ama açar sahibindeni bakar beylikdüzü haramidereden ilan varsa o plakayı kopyalar. Tüm arabalarımı plaka kapalı sattım hepsi satıldı + 1 Birde cevrede uygun araç arama problemi var ama internette yaz istediğin model renk kasa vs alternatifler çıksın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Bu pekhala ispat edilebilir, ama uğraşmak lazım. Hemde ciddi bir şekilde, O arabanın köprüden kaçak geçtiği zamana yakın senin de köprüye çooook uzak bir yerde bir güvenlik kamerasına, bir mobeseye, vs yakalanman lazım, ya da oralarda bir görüntü vermen lazım. İşte o zaman bu işten yırtarsın ama gerçekten zor, bunlarla uğraşacağına insan ufak tefek cezaları ödemeyi tercih eder galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap