Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Ben tipografik bir hata olduğunu düşünüyorum yine de... Hiç bir yerde adı geçmeyen, daha önce dedikodusu bile çıkmayan ve de 1.0 ve 1.6 versiyonları olan bir EB motorun ayrıca 1.5 versiyonunu üretmek ve beklenti bile yaratmadan resmi lansman broşüründe motorlar listesine eklemek benim kıt aklıma sığmadı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 In addition, customers will have the choice of efficient yet powerful turbocharged 1.5-litre and 2.0-litre EcoBoost petrol engines Demişler... Teknik detay yarın sunulur elbet. Bekliyoruz. Abd'de 1.6 Eb sunuluyor birde..Bu da garip.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Yakup yalvar yakar ne yap et bu sefer HB mondeo getirsinler. A5 veya CCnin pabucu dama atılır o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Paris Fuarı ile ilgili ersan bey'e mail yazdım 1.5 eb hakkında..Dönüş yaparsa yazacam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Yakup yalvar yakar ne yap et bu sefer HB mondeo getirsinler. A5 veya CCnin pabucu dama atılır o zaman Bu arabaya çok nazar değer yaw Yine Kırmızı Lansman seçilmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Yakup yalvar yakar ne yap et bu sefer HB mondeo getirsinler. A5 veya CCnin pabucu dama atılır o zaman Şöyle mi yani.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Yukarıdaki video'dan canlı canlı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Bu arabaya çok nazar değer yaw Yine Kırmızı Lansman seçilmiş. Şöyle mi yani.... Videoda acaip hoş duruyor vallahi. Baz versiyonun içi ile benim için ultimate araba olur kesin.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Baz versiyonun içi ile benim için ultimate araba olur kesin.. Gemi bu gemi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Hayır durduk yerde kaşındırıyorlar.....hakkaten iyiymiş............. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Tekrar kontrol ettik. Hata olabileceğini düşündük ama tüm dosyalarda böyle yer alıyor. Şimdilik bu 1.5 litrelik EcoBoost motorla ilgili bizde detay bilgi yok. Yazının Türkiye Sorumlusundan gelen cevap. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2012 Çok ilginçdir verdiğim pdf tekrar gözden geçirilmiş sadece hybrid + 35 kw yazılan değer 1.4kWh lithium-ion battery olarak değiştirilmiş.. Motorlarda değişiklik yok yani düzenlenmemiş.. Autoexpress sitesi 1.5 dizel ve 1.6 eb yazmış bu adam neye göre bunu yazıyor anlamadım.. Madem 1 hatayı düzelttin diğerinde o zaman hata yok mu! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2012 Mondeo'lar Paris'den geliyor.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2012 jantına bayıldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2012 jantına bayıldım O jant 19'' 235/40 R19 :huh: Bu da onun siyahı, çok güzel 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap