Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 @Kaan Yagizer, yani çerçevedeki rakamlar analog, mavi ibreler dijital.. böyle de güzel ama keşke Volvo'daki gibi komple dijital olsaymış.. hangi donanımda standart bu gösterge? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 25.02.2015 - 15:03 tarihinde, Alperen G. yazdı: @Kaan Yagizer, yani çerçevedeki rakamlar analog, mavi ibreler dijital.. böyle de güzel ama keşke Volvo'daki gibi komple dijital olsaymış.. hangi donanımda standart bu gösterge? Titanium, Abi bu daha gerçekçi ve güzel emin olabilirsin. (E tabi biraz da zevk işi ama bu kadarı bile fazla geliyor bazen aracı hissetme anlamında) Style klasik kadran'a sahip. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 25.02.2015 - 15:03 tarihinde, Alperen G. yazdı: ama keşke Volvo'daki gibi komple dijital olsaymış ...zevk meselesi tabi ama bence çok tatlı olmuş. (bkn.kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 25.02.2015 - 15:05 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Titanium, Abi bu daha gerçekçi ve güzel emin olabilirsin. (E tabi biraz da zevk işi ama bu kadarı bile fazla geliyor bazen aracı hissetme anlamında) Style klasik kadran'a sahip. 25.02.2015 - 15:09 tarihinde, Kaan Yagizer yazdı: ...zevk meselesi tabi ama bence çok tatlı olmuş. (bkn.kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş) çirkin demedim ki zaten şanzımanı beğenmişsin abi anladığım kadarıyla, tepkisi güzel filan demişsin, otomatikten mi bahsediyoruz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 25.02.2015 - 15:12 tarihinde, Alperen G. yazdı: şanzımanı beğenmişsin abi anladığım kadarıyla, tepkisi güzel filan demişsin, otomatikten mi bahsediyoruz ...aynen. Araçta direksiyondan vites değişimi de vardı ama biraz denedim, sonra baktım o kadar da pratik değil. Yani vites pedallarına para vermem ...ama ; evet ... otomatikten bahsediyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 25.02.2015 - 15:16 tarihinde, Kaan Yagizer yazdı: ...aynen. Araçta direksiyondan vites değişimi de vardı ama biraz denedim, sonra baktım o kadar da pratik değil. Yani vites pedallarına para vermem ...ama ; evet ... otomatikten bahsediyoruz. Güzel.. ben de bir test sürüşü yapayım Mondiyle o zaman.. zira powershift olmayınca biraz mesafeliydim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 25.02.2015 - 14:22 tarihinde, Kaan Yagizer yazdı: ben olsam sunroof yerine elk.koltuğa para verirdim. kendi adıma manuel almazdım. fazla km yapmıyorum + motor/şanzıman uyumu tatmin edici seviyede. standart tit.otomatik + elk.koltuk + led far ... benim ideal kombinasyonum bu (zaten bir ton şey zaten araç üzerinde geliyor) ... ...haa ... bir de LB alırdım, NB değil. Bana elektrikli koltuk da şart değil sonuçta tek ben kullanıcam. Bir kere ayarlarım bir daha değiştirmeye gerek yok. Yıkamacılara da fırçayı baştan kayarım sakın koltuğu değiştirmeyin diye oldu bitti. Elektrikli koltuk değil ama bu segment kullanıcısı deri koltuk en azından oturma kısmı alcantara yanları deri falan bir şey ister. Kim ne derse desin ben kesin açık renk iç döşeme ve paneller isterim. Sen biliyorsun bizi forda getiren Cmaxti ve açık renk panelleri çok çekiciydi. Kirlenecek diye açık renk iç almamak bulaşık çıkacak diye akşam yemeğini tabaktan yememeye benziyor. 8000 TL mi idi elektrikli koltuk + deri döşeme opsiyonu. O paraya mondeo HBi kırmızı alıp mümkünse 19 jant + alçaltılmış süspansiyon ekletmek iç paneller ve dözşemeyi açık renk yapmak çok çekici olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 25.02.2015 - 15:36 tarihinde, H. Cenk yazdı: Bana elektrikli koltuk da şart değil sonuçta tek ben kullanıcam. Bir kere ayarlarım bir daha değiştirmeye gerek yok. Zevk işi Cengom, ona bakarsan bizim satıcılar sunroof'u sevdi ... ben tavan alçalıyor diye mızıklanıyorum. Zaten CD segmentinde araç alacaksan acele etmeyeceksin, kafana göre kombinasyonu yapıp vereceksin siparişi ve 45 - 60 gün bekleyip senin talebine uygun donatılmış aracı alacaksın ... bence doğrusu bu. ...LB konusunda ise sana kesinlikle katılıyorum. LB'nin çizgisi resmen gözü okşuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Bugün Tolga abi'de baktı. Plakalık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 LB ve NB nedir yahu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 25.02.2015 - 16:28 tarihinde, Alperen G. yazdı: LB ve NB nedir yahu? Liftback ve notchback. NB bildiğimiz sedan, LB bagajla beraber arka cam kalkıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 (düzenlendi) 25.02.2015 - 16:28 tarihinde, Alperen G. yazdı: LB ve NB nedir yahu?Cık cık bilemedin mi hakkaten ☺☺ Şubat 25, 2015 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 24.02.2015 - 23:37 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Olsa olsa su ve kirden etkilenmeyi azaltacak ve aerodinamiyi arttıracak kalım keçe gibi, plastik gibi zayıf bir kaplama vardır. Cevabınız için teşekkür ederim,bu cevabın aynısını ve tam aksini farklı firmalardan ve farklı arkadaşlardan duydum,fakat hangisinin doğru olduğu konusunda kanaatim yok Ayrıca şunu da belirtmek isterim şimdiye kadar benim gördüğüm en iyi otomobil incelemesi olan bikaç yıl önceki focus incelemeniz forumu takip etmeme neden olmuştu.O zaman zevkle okumuştum bunun içinde ayrıca teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 25.02.2015 - 16:33 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Liftback ve notchback. NB bildiğimiz sedan, LB bagajla beraber arka cam kalkıyor. O zaman bence de LB daha guzel.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Ben liftback veya notchback bilmem Fordun kendisi arabasına sedan, hatchback ve steyşın diyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap