Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aklimdaki Sorular Ve Arac Secimi

Ufuk G.

Önerilen Mesajlar

Bu arkadaş çok nazlıdır :D başka arabaya bakmaz bile kafasında kurdu artık :P

b sınıfına sığamıyormuş çok ufakmış :)

3-5 kuruşun lafını yapıyorsan araba alma deyin şuna :D

pazar gunü o kadar anlattık ahmedovice anlamıyor :)
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

pazar gunü o kadar anlattık ahmedovice anlamıyor :)

Hacı lamı cimi yok :D ...

Astranın tek dezavantajı 1.6 atmosferik (onunda sorunsuzluk oranının düşük oluşu ve 2.elde alacak adamın lpg uyumunun tam oluşu düşüncesi artısıdır...)

Elbetteki 1.0 çokı cazip focusta lakin focus alırsam titanium aşağısı almam (Engin abinin bahsettiği aşk bu işte) ve şu anda style focus alacağıma,

astra baz donanım almak çok daha mantıklı geliyor (fiyat/mutluluk/haz)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben trend dizel Focus 3 kiralamıştım.<br /><br />Bir eksiklik yok araba adına. Paran varsa tabiki titanium olay bu. Kaka degil yani trend.1.0 lar trnd x birde. Az değil yani 44 lira yepyeni araç. Mis

Haklısın bu konuda lakin diyorum ki 5-6 bin fark ediyor ama dişe dokunur bir artısı eksisi yok donanımsal olarak.

Focusun boşuna 42 yerine astranın boşuna 38 çok daha mantıklı....Yakıt daha tasarruflu vs lakin o farka yine de değmiyor şahsi düşüncem bu yönde...

Tabiki astra full ile Focus full kıyasına girmem bile, her konuda focus önde :yeah:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.