Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 İki gün önce direksiyonuna oturdum budur dedim Bugün gidip sipariş geçebilirim araç ekim başı teslim ediliyor 38.000 gerçekten çok uygun yakıtı hesaplıyorum çok yaksa bile hala daha avantajlı... Bi kaç sene bunu kullanıp forda dönmekte var... Yakup okumasın bunları Ahmetim eğer ön sipariş de bir fiyat avantajı yoksa aracı görmeden alma istersen....(şu boya değerleri,çizik ezik v.b.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Ahmetim eğer ön sipariş de bir fiyat avantajı yoksa aracı görmeden alma istersen....(şu boya değerleri,çizik ezik v.b.) Onları hiç konuşmadım bugün en geç yarın bi tekrar uğrayıp konuşacağız... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Yoldayim biliyorsun, Trabzon'a daha yeni geldim. 150 km kaldi. Arkadaş bi poponun üstünde duruver şimdide trabzonamı gittin.Sen böyle olursa ilerde evlenmeyi falan düşünme valla bu kadar gezmeye kesin karı seni boşar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Onları hiç konuşmadım bugün en geç yarın bi tekrar uğrayıp konuşacağız... bi ihanet seziyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 bi ihanet seziyorum... Kimine göre ihanet olan bir başkasına göre doğru yoldur. A.A. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 (düzenlendi) Madem öğrencisin ve yakıt kısıtın var o zaman niye b sınıfı bakmıyorsun mesala Yeni Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel ‐ 75 HP (Euro 5) 15" Alaşım 39 tl. Fiesta Trend 1.4 Tdci 70 ps 37,5 Clio HB Authentique Edition 1.5 dCi 75 bg Euro 5 35 Gibi... Eylül 7, 2012 T.Mete tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Kimine göre ihanet olan bir başkasına göre doğru yoldur. A.A. anaaaaa, herif anında sattı görüyor musunuz a dostlar? bi anda astra doğru yol oldu... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Madem öğrencisin ve yakıt kısıtın var o zaman niye b sıonıfı bakmıyorsun mesala Yeni Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel ‐ 75 HP (Euro 5) 15" Alaşım 39 tl. Bu araba bende var. Eşim kullanıyor. Ekonomi amaçlı alıp kullanılacak araba. Kullanım zevki sıfır. Direksiyon ve yol tutuş berbat. Bence burada arkadaşın atladığı bir şey var kullanım zevki. TSI motor performansı ile memnun edecektir. Ama Golf görünüş olarak beğenilse dahi genç adama sürüş zevki keyfi vermez. Aklı başında mantık arabasıdır. Leon gidişi ve yol tutuşu ile daha iyi diye biliyorum. Kullananlar fikrini paylaşır. LPG işine karşı olduğum için yorum yapmam. Bence bütçen fena değil dizel Focus 2,5 hb al. Biraz incelersen dıuruşu gayet sportif, baktıkça daha çok beğendiğim arabadır. Kullandığında da adam gibi araba kullandığını anlarsan. Yol tutuş, yürüyüş, direksiyon hissi olarak bir daha çok az arabayı beğenirsin. Bu dediğim kategorilerden bundan ötesini BMW'de bulursun. Motoruda gayet performanslı ve tutumlu. Banko F2.5 titanyum x paket. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 bence 0 km araç alma , piyasada 0 denilebilecek düşük km çok araç var ... Çünkü 0km araçta arabanın kontağı çevirdiğin an -10.000 para kaybın var , 2. el araba al , alır almazda satış koy, verdiğin paradan daha çok veren olursa direk sat , baktın satılmıyor 15000 km bindikten sonra verdiğin paranın -5000 altına sat gitsin . Araba almak külliyen zarar birşey , birazda işin çakalı olmak lazım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 anaaaaa, herif anında sattı görüyor musunuz a dostlar? bi anda astra doğru yol oldu... Prim mi alıyorsunuz söyle Öteki tarafta ne işler dönüyor, niye bu ısrar Şakası bi yana gerçekten çok makul 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Şakası bi yana gerçekten çok makul Araba aşk işidir ya. Astra nereden çıktı şimdi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Prim mi alıyorsunuz söyle Öteki tarafta ne işler dönüyor, niye bu ısrar Şakası bi yana gerçekten çok makul iyi hadi hayırlı olsun diyelim mi madem? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Araba aşk işidir ya. Astra nereden çıktı şimdi? iyi hadi hayırlı olsun diyelim mi madem? Psikolojik baskı yapmayın ya, daha almadım aracı. Hem bunu alırsam eşim için almış olacağım daha çok. Astrayı beğeniyor... İki sene falan kullanıp tamamen ona kalması durumu var alırsak ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Psikolojik baskı yapmayın ya, daha almadım aracı. Hem bunu alırsam eşim için almış olacağım daha çok. Astrayı beğeniyor... İki sene falan kullanıp tamamen ona kalması durumu var alırsak ... Olmaz eşin alsın o zaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Olmaz eşin alsın o zaman. :kıhkıh: Para kimdeyse o konuşur.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap