Alparslan Kaplan Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2012 Merhaba, Araç 1900 km oldu servise götürüp sağını solunu kontrol ettirmek istiyorum hangi servise gitmemi önerirsiniz. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga K Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 ben ankara tur otodan çok memnunum. hem ilği olsun hem ustaaların araç hakkındaki bilğisi olsun beni tatmin etti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 ben ankara tur otodan çok memnunum. hem ilği olsun hem ustaaların araç hakkındaki bilğisi olsun beni tatmin etti. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Açıkcası bende aracı aldığım yer olmasındanmıdır yoksa genel ilgilerimi bilemiyorum ama şuana kadar iyiler...Evet Tur dan bahsediyorum....Bugün Ümit de aracını bakıma götüreceğini yazmış..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Evet şu an Ankaradayım, saat 10:30 da randevum var. baalım bize karşı nasıl davranacaklar. detsayları buradan paylaşırım. yaptırmam gereken neler var ayrıca yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Evet şu an Ankaradayım, saat 10:30 da randevum var. baalım bize karşı nasıl davranacaklar. detsayları buradan paylaşırım. yaptırmam gereken neler var ayrıca yardımcı olursanız sevinirim. Ümit hastayı en iyi doktor anlar, bırak ellerine sen çayını kahveni iç bizim reklamı yap Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Ümit hastayı en iyi doktor anlar, bırak ellerine sen çayını kahveni iç bizim reklamı yap Sağolsunlar, iyi davrandılar, bence hoş karşılandık, fakat asıl reklamı Bekir bey yapmış, sağolsun, 10:30 da servise gelmiş, benimle tanışmak için ama, bu gün Ankara'da heryer kapalıydı, yol yapımı, eylem hepsi bizi buldu, servise vardığımızda saat 12 ydi. Bekir bey de beklemiş, tabi ne kadar beklesin, gitmek zorunda kalmış, girdiğimde servis görevlisi bayan arkadaş notunu ve selamını iletti. Daha hoş olan olaysa benimle aynı saate Ümit adında başka birisi randevu almış ve Bekir bey onunla tanışmaya çalışmış, Ben forumdan Bekir, adam çıkartamadım falan neyse sağolsun, bizim de kusurumuza bakmasın, Ankara'nın yabancısıyız, bir de şansızlık, tanışmak nasip olmadı. Kendisine teşekkür ediyorum, hem forum adına, hem kendi adıma. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Ümit, uyanamadim demiyorsun da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Yok valla uyanmasına uyandım da, işte yollar gerçekten çok kötüydü, navigasyona göre gidiyoruz, bir yere gelince ya yol yapımı var, ya eylem, dönüyorsun mecburi istikamet tam ters yön, en son bir taksiciye sorduk, onun sayesine bulduk. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hikmet Duran Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Gordion AVM'nin karşısında Ağaçlı Otomotiv var, peugeot fiat ford bir arada. ORAYA GİTMEYİN DE, NEREYE GİDERSENİZ GİDİN... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Gordion AVM'nin karşısında Ağaçlı Otomotiv var, peugeot fiat ford bir arada. ORAYA GİTMEYİN DE, NEREYE GİDERSENİZ GİDİN... :kıhkıh: Niye olduğunu da açıklarsanız ben oraya gidiyorum genelde randevulu gittiğimde çok sıkıntı çıkartmadılar henüz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hikmet Duran Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 :kıhkıh: Niye olduğunu da açıklarsanız ben oraya gidiyorum genelde randevulu gittiğimde çok sıkıntı çıkartmadılar henüz. Kardeşim bi park sensörü sattılar bana, orjinal olsun dedim bi park sensörüne 180 lira verdim. alet kendi kendine ötüyor. Servise geri götürüyorum 6 saat sonra veririz diyorlar. Ford merkeze şikayet ettim sonra yarım saat içinde veririz dediler 3 gün gittim geldim ama, yanıma kar kaldı. Sensörün 1 gözünü değiştiler. 1 hafta sonra öbür sensör kendi kendine ötmeye başladı. Yaklaşırken hiç ötmüyor bazen, bi kere dokundum onun yüzünden. Şimdi arıyorum buraya bi gelin de bakarız deyip sallıyorlar, sensör 2-3 günde bir bozuk çalışıyor oraya gidince düzgün çalışacak, laf edecekler, sinirim bozulacak 12 km yol git git gel işin yoksa... Ayrıca bakımdan alalım 4000 km oldu yağ değişim uyarısı veriyor araç.Ders arasında gidebilirsem Salı günü gideceğim yine, bakalım ne olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Kardeşim bi park sensörü sattılar bana, orjinal olsun dedim bi park sensörüne 180 lira verdim. alet kendi kendine ötüyor. Servise geri götürüyorum 6 saat sonra veririz diyorlar. Ford merkeze şikayet ettim sonra yarım saat içinde veririz dediler 3 gün gittim geldim ama, yanıma kar kaldı. Sensörün 1 gözünü değiştiler. 1 hafta sonra öbür sensör kendi kendine ötmeye başladı. Yaklaşırken hiç ötmüyor bazen, bi kere dokundum onun yüzünden. Şimdi arıyorum buraya bi gelin de bakarız deyip sallıyorlar, sensör 2-3 günde bir bozuk çalışıyor oraya gidince düzgün çalışacak, laf edecekler, sinirim bozulacak 12 km yol git git gel işin yoksa... Ayrıca bakımdan alalım 4000 km oldu yağ değişim uyarısı veriyor araç.Ders arasında gidebilirsem Salı günü gideceğim yine, bakalım ne olacak. Sıkıntılıymış gerçekten. Sanırsam orası şirketlere ve birkaç kamu kurumuna da hizmet verdiğinden biraz daha rahat hareket etmekteler sabit gelirleri olduğu için. Umarım probleminizi hallederler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 ağaçlı mı? =) fiatım varken çok çektim, biladerin fiatı var hala çekiyor.... aman uzaK durun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Ankarada ikamet eden yada araçlarini bakim icin ankaraya getiren abilerim, arkadaslarim, kardeslerim yaşadiğiniz tecrubelere istinaden önerebileceğiniz yada önermeyeceğiniz yetkili servisleri nedenleri ile birlikte paylaşirsaniz faydali olacağini düşünüyorum. Not: forumda araştirma yaptim fakat tek başlik altinda bulamadim. Paylasimlari tek başlik altinda toplama amaciyla actim konuyu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap