Hakan H. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Ben tandogan turotoyada tanotoyoda gittim ikisindende memnun kaldim isterseniz tanidik ustalarda var arabayla ilgilenirler 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 C.tesi gunu bi servise gitmem gerekli ama karar veremedim hangisi olsa diye. Genellikle turoto uzerinde olumlu yorumlar var. Bakim icin degilde kapi fitili ve arac altindan bagaj kapagini kapatinca ses geliyor ona baktirmak icin gitmeyi dusunuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 C.tesi gunu bi servise gitmem gerekli ama karar veremedim hangisi olsa diye. Genellikle turoto uzerinde olumlu yorumlar var. Bakim icin degilde kapi fitili ve arac altindan bagaj kapagini kapatinca ses geliyor ona baktirmak icin gitmeyi dusunuyorum. Tan otoya git.Servise girişte sağda Fatih var servis danışmanı. Selamımı söylersin benim de. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Ben de tur dan aracımı almıştım, bakım fiyatları da iyiydi ama bu geçen cumartesi tan bakım için daha iyi fiyat verdi bakımı Orda yaptırdım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap