Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Seat Exeo

Ümit Vaysaloğlu

Önerilen Mesajlar

2 yıl önce bakmıştım. İçi eski kasa A4 ile aynıydı.(bire bir) Pekçok parçası da aynı. Kaputu açınca da sağında solunda Audi çıkartmaları vardı. Nedense hiç tutulmadı. İstanbul'da 2-3 tane vardır herhalde. Mantık olarak Skoda Octavia gibi ana firmanın alternatif, nispeten uygun fiyatlı arabalarından biri olması lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çakma falan değil araba zaten B7 kasa audi A4tür. B8 kasanın gelmesiyle elde kalan B7 kalıplarını seata yollayıp o zaman Toledo nedeniyle sedan eksikliği çeken seatın sedan satması sağlanmıştır. Bu arabanın teknolojisi 90lara dayanır.

Maalesef motor bloğunun konumu vs nedeniyle modern motorlar hiç olmuyor dolayısyla tsi ve dizeller konamıyor bildiğim kadarıyla Hitler 1.6ya mecbur. Zaten seat da bunun üretimini bıraktı ... Alınacak araba değil bunun yerine B7 kasa 2. el A4 daha mantıklı

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Doğrudur da ikinci el B7 kasa A4 bundan pahalı ki, bu da ikinci el, Almak için değil, ben kişisel merakımı gidermek için sordum, yoksa Audi alacağım araçlar arasında hiç yer bulamamış bir marka nedense,

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Otomatik Mesaj

Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal Otomobil Sohbetleri" kategorisinden " Otomobil DünyasıDiğer Markaların Modelleri" kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,

Focus Club Tr Yönetimi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.