c.erdem Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2012 2008 gihadaki sony teypteki phone tuşu bluetooth amacı ile mi kullanılır ? nasıl aktif hale geliyor ? ben kullanamadım. maliyetli bir şey mi acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Teyp seri üretim araçlarımızda bt kiti yok, alırsanız olur.. Şuan sadece sesi kapatır açar o tuşlar okadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 c.erdem Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 bt kiti taktırmanın maliyeti ne kadardır ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Onunla birlikte alıcı mirofon felanda alınacak tabi. Araştırmak lazım http://www.ebay.co.uk/sch/sis.html?_nkw=FORD%20FOCUS%20BLUETOOTH%20VOICE%20CONTROL%20KIT%20WITH%20USB&_itemId=270500825984 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Daz Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 extra kit almaya gerek varmı benim aracımda bluetoodth ile arama yaparak eşleştirip direk kullanıyorum extra bir kit de takılmadı. kitapcığına uygun kuruşum yaptım sadece bence kitapcığa bi göz atmanızda fayda var. 4 adet 0 olarak da eşleşme şifresi var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Sizde tekno paket mevcut Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Daz Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 tekno oldugundan mı bu şekilde yani hmm. Sony teyplerde standart sanıyordum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Aracında bluetooth var ama torpido da aydınlatma yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Daz Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 aydın abi deşme yaramı bende hala anlamış değilim ama bir daha o torpidoya elimi sürmem sogutucunun yuvarlak kelebeğini takana kadar canım çıktı. elektrikciye tesisat yaptırıp led yapıcam vakitli bi zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Ozan tarayıcının ön belleğini temizler misin ? sonra ileti yollayabilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Dilekoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Merhabalar 2010 tıtanıum focus var teyble ıphoneyı eslaştıremıyorum acaba benım teybde de bluetooth alt yapısı yokmudur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Merhabalar 2010 tıtanıum focus var teyble ıphoneyı eslaştıremıyorum acaba benım teybde de bluetooth alt yapısı yokmudur Maalesef bulunmuyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Dilekoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Yakup bey tesekkurler sıteye yenı uye oldum ve bu kadar gec kaldıgım ıcın cok pısmanım bende tum arkadaslara bıldıgım tum konularda acıklayıcı cevaplar verecegım ıyı gunler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Yakup bey tesekkurler sıteye yenı uye oldum ve bu kadar gec kaldıgım ıcın cok pısmanım bende tum arkadaslara bıldıgım tum konularda acıklayıcı cevaplar verecegım ıyı gunler Herzaman bekliyoruz, tanışma başlığı ve benim arabam sizi bekliyor. Not: Türkçe karakterlere dikkat edelim lütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
c.erdem
2008 gihadaki sony teypteki phone tuşu bluetooth amacı ile mi kullanılır ? nasıl aktif hale geliyor ? ben kullanamadım.
maliyetli bir şey mi acaba ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 13 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap