Guest Egemen Toksoy Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2012 Fotoğraflar öldüğü için video eklendi. Aslına bakarsanız çok basit bir işlem. Style, trend, trendx kullanıcalarının yapabileceği bir çalışma; ilk olarak eski kapak üzerinden anlatıma başlayacağım. Aldığınız kromajlı kapağın dıştan görüntüsü bu şekilde (Eski kapak üzeriden anlatıyorum) Toplamda 4 tane tırnak tutuyor bu parçayı Buradaki tırnak üste duruyor, sökerken ve takarken üstündeki yazıya dikkat etmek gerekiyor. LH ve RH yazıları var. LH sol taraf kapağı, RH sağ tarafdaki kapağı temsil ediyor. İlk çıkarmanız gereken tırnak budur. Sağındaki, solundaki, alttaki tırnakla oynamanıza gerek yok. Bunu ince bir tornovida vasıtasıyla bastırdığırıp kendinize çektiğinizde zaten kapak elinize geliyor. Yukarıda bahsettiğim, tornavidayı sokacağınız yer burası. Müteakibinde de kapağı dışarı çıkarıdğınızda, yeni kapağı ittiridinizde tekrar yerine oturuyor. Sağlamlığını, çıkıp çıkmayacağını kontrol etmenizde fayda var. En montajdan sonraki görünümü... Not: Aracınıza verebileceğiniz zararlardan sorumlu olmadığımı belirtmek isterim! Kolay gelsin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaşım için teşekkürler Bir kaç arkadaşımızda bu modifiyeyi yapmıştı.Koyu renk araçlarda iyi oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaşım için teşekkürler Bir kaç arkadaşımızda bu modifiyeyi yapmıştı.Koyu renk araçlarda iyi oluyor her zaman Yapan vardı da böyle paylaşan var mıydı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 her zaman Yapan vardı da böyle paylaşan var mıydı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Mungan Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Tarif on numara olmuş ama bu ürünü nereden temin edebiliriz bir de o anlatılırsa tam süper olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Tarif on numara olmuş ama bu ürünü nereden temin edebiliriz bir de o anlatılırsa tam süper olurdu buradan sercan 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 ürünü nerden aldın acaba he bu arada çok yakışmış araca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Ben bunu yapsam kesin içerisindeki dişleri kırarım..parçayı sipariş verdim bile:) kırılırsa bende resim paylaşırım böyle yapmayın lütfen yoksa sis farı dişlerini kırarsınız diye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Ben bunu yapsam kesin içerisindeki dişleri kırarım..parçayı sipariş verdim bile:) kırılırsa bende resim paylaşırım böyle yapmayın lütfen yoksa sis farı dişlerini kırarsınız diye yok yok bişey olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 (düzenlendi) buradan sercan aynen burası yüz yüze gittim tanıştım. Dürüst insanlar. Burayada üyelermiş zaten. Mustafa tüfekçi yide tanıyoruz dediler. Buradan baya parça aldı dediler Ben bunu yapsam kesin içerisindeki dişleri kırarım..parçayı sipariş verdim bile:) kırılırsa bende resim paylaşırım böyle yapmayın lütfen yoksa sis farı dişlerini kırarsınız diye Bişi olmaz halledersin... Eylül 9, 2012 Egemen TOKSOY tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali H. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 güzel olmuş,bende düşünüyorum uygulamayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Eline sağlık iyi olmuş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Güzel bir seçenek ama benim için değil. Krom cam çıtası ile koyu renk araçlarda çok iyi görüneceği zaten titanium dan belli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 (düzenlendi) before after Yapamam demiştim ama gerçekten dediğiniz gibi çok basitmiş.. Yakup ve Egemen beyler teşekkür ederim Eylül 19, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 sis farından sonra arka bölüm için böyle bir şey çıkarmışlar yakında türkiye ye gelecekmiş acaba taksak nasıl olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap