oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 birde tabiki ön bölüm için yapılmış... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Biraz fazla abartı görünüyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 orjinalle fazla oynamamak gerekir galiba.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 iğrenç. hele öndekiler :S Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Arka bölüm için olanı olabilir gibi, fakat ön için olanı takma altın dişler gibi durur heralde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Ben onuda beğenmedim, çok çakma ve alakasız duruşu var, genel görünüşüne bakmak lazım birde tabii. Bu benim görüşüm tabiki seven beneğen alır bizde saygı duyarız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Doğan görünümlü Şahinler vardı eskiden. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Akalan Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 (düzenlendi) Sis farı çerçevesini değiştirmek yerine orjinal parçaya krom boyama yaptırılabilir mi? Antalyada krom boyama yapan nanokrom diye bir firma var sanayideymiş youtube üzerinden yaptıkları bir işi gördüm gayet güzel. Bu yöntemle istenen parça kroma çevirilebilir, güzel olmazsa dönüş yok ama Aralık 29, 2012 Burak Akalan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Sis farı çerçevesini değiştirmek yerine orjinal parçaya krom boyama yaptırılabilir mi? Antalyada krom boyama yapan nanokrom diye bir firma var sanayideymiş youtube üzerinden yaptıkları bir işi gördüm gayet güzel. Bu yöntemle istenen parça kroma çevirilebilir, güzel olmazsa dönüş yok ama muhtemelen hazırını almakla aynı para olur. Forumda konusu var parçacının arayıp sorun isterseniz elimde var demişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Çağlar uyarmış bizi, Egemen bey fotolar ölmüş linkleri yenileme şansınız varmıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Valla fotolar gelse güzel olur Egemen bey basit modifikasyonlar bölümündeki diğer konularınızdaki fotoğraflarıda yenilerseniz memnun olurum.Açtığınız konuların hiçbirinde resim yok. Adım adım anlatmışsınız birde görsellerle desteklenince çok verimli oluyor. Galiba upload yaptığınız site silmiş fotoğrafları zaman aşımından. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 (düzenlendi) yeni farkettim bakıyorum hemen... Resimleri bulur bulmaz düzelticem. Nisan 10, 2013 Egemen Toksoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Kargo tarafimizdan karsilanacak olup takimi kdv dahil 40 tl dir . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Kargo tarafimizdan karsilanacak olup takimi kdv dahil 40 tl dir . Ben bir takım istiyorum, ödeme vs durumları nasıl hallediliyor. Bilgi verirseniz siparişini geçelim. Aradım ulaşamadım Murat bey yardımcı oldu siparişi geçiyoruz. Başka ihtiyaçlarımız da var onlar için sizi beklemek gerekiyormuş. yeni farkettim bakıyorum hemen... Resimleri bulur bulmaz düzelticem. Egemen hocam, alıyorum kromajlardan, umarım resimleri bulabilirsiniz bende takarım kolayca. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Ben bir takım istiyorum, ödeme vs durumları nasıl hallediliyor. Bilgi verirseniz siparişini geçelim. Aradım ulaşamadım Murat bey yardımcı oldu siparişi geçiyoruz. Başka ihtiyaçlarımız da var onlar için sizi beklemek gerekiyormuş. Egemen hocam, alıyorum kromajlardan, umarım resimleri bulabilirsiniz bende takarım kolayca. Servet bey, resimleri bulmaya çalışıyorum ancak taşınma aşamasında olduğumuzdan; harici hdd yi bulamıyorum isterseniz; müsait bir zamanda; bir yerde buluşup montaj konusunda yardımcı olabilirim. Ayrıca sipariş geçmeiyseniz; ankaradan hemen temin edebiliriz. Yiba çarşısının arkasında mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap