Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Perşembe günü sipariş vermiştim dün geldi. Bugün kendi çabalarımla. 5dk da montajını yaptım. Çok basitmiş. Teşekkürler Bu arada Er-Ol Otomotive ve Berk Bey'e teşekkürler en sorunsuz ve en hızlı alışverişimdir diyebilirim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Aslına bakarsanız çok basit bir işlem. Style, trend, trendx kullanıcalarının yapabileceği bir çalışma; ilk olarak eski kapak üzerinden anlatıma başlayacağım. Aldığınız kromajlı kapağın dıştan görüntüsü bu şekilde (Eski kapak üzeriden anlatıyorum) Toplamda 4 tane tırnak tutuyor bu parçayı Buradaki tırnak üste duruyor, sökerken ve takarken üstündeki yazıya dikkat etmek gerekiyor. LH ve RH yazıları var. LH sol taraf kapağı, RH sağ tarafdaki kapağı temsil ediyor. İlk çıkarmanız gereken tırnak budur. Sağındaki, solundaki, alttaki tırnakla oynamanıza gerek yok. Bunu ince bir tornovida vasıtasıyla bastırdığırıp kendinize çektiğinizde zaten kapak elinize geliyor. Yukarıda bahsettiğim, tornavidayı sokacağınız yer burası. Müteakibinde de kapağı dışarı çıkarıdğınızda, yeni kapağı ittiridinizde tekrar yerine oturuyor. Sağlamlığını, çıkıp çıkmayacağını kontrol etmenizde fayda var. En montajdan sonraki görünümü... Not: Aracınıza verebileceğiniz zararlardan sorumlu olmadığımı belirtmek isterim! Kolay gelsin... paylaşım için teşekkurler.. fakat resımler açılmıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Perşembe günü sipariş vermiştim dün geldi. Bugün kendi çabalarımla. 5dk da montajını yaptım. Çok basitmiş. Teşekkürler Bu arada Er-Ol Otomotive ve Berk Bey'e teşekkürler en sorunsuz ve en hızlı alışverişimdir diyebilirim. Yardımcı olabildiysek ne mutlu biz tesekkur ederiz . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 paylaşım için teşekkurler.. fakat resımler açılmıyor biliyorum resimleri bulamıyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 BABAM SİPARİŞ VERDİ DE YARINA GELİR DİMİ YANİ BİR SIKINTI OLMAZ İNŞALLAH VERDİĞİMİZ TARİHTE GELİR ÇÜNKÜ BU SİTEDEN İLK SİPARİŞMİZ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Abdullah büyük harf ile devam etme lütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 tamam dır abi caps lock u kapattım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Yapamam demiştim ama gerçekten dediğiniz gibi çok basitmiş.. Yakup ve Egemen beyler teşekkür ederim Bende sis farı çerçevesi aldım montajı hakkında bilgi verir misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Bende sis farı çerçevesi aldım montajı hakkında bilgi verir misiniz? çerçevenın üst kısmında tornavida aracılığıyla aşağıya doğru bastırın hemen çıkıyor ..çerçeveyi de yine içe doğru bastırarak oturtun .. için de L harfi yazan sol ,R harfi bulunan ise sağ a monte edilecek çok basit .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 Netten arattırdım burası çıktı ama fotoğraflar silinmiş yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 Netten arattırdım burası çıktı ama fotoğraflar silinmiş yahu Arşiv'e bakacağım, varsa yükleyeceğim ama çok zor değil işlemi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 Arşiv'e bakacağım, varsa yükleyeceğim ama çok zor değil işlemi. Sipariş verdim biraz önce akgür'den, tarife göre üstten bastırınca kendini bırakıyormuş, karıştırarak bulurum zannedersem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 fotolar bekleniyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Bende yok fotolar bulamadım ama çok basit sökmesi . Ali hocam değişti mesela ama kendisi foto çekmemiş sağolsun kırgınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Fotoğraf gerektirecek bir uygulama değil ben de değiştirdim ama çekmedim fotoğraf falan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap