Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Aslına bakarsanız çok basit bir işlem. Style, trend, trendx kullanıcalarının yapabileceği bir çalışma; ilk olarak eski kapak üzerinden anlatıma başlayacağım. Aldığınız krom Not: Aracınıza verebileceğiniz zararlardan sorumlu olmadığımı belirtmek isterim! Kolay gelsin... Abicim eline sağlık. Yapım şaması resimleri ölmüş. Tazelersen çok sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Çervçevenin söküm videosunu buldum ilk mesaja konulabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıfat Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 merhabalar bu sis far çerçevelerinden ben de aldim.sökerken bir sıkıntı olmadi ancak yenilerini takerken tam oturmadi.izgaraya bakan taraflarinda parmak ucu girecek boşluk kaldi.uzaktan belli olmuyor yakindan açik duruyor.takarlen dikkat etmemiz gereken bi sirasi ya da adimi var mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Ters takmış olabilirsiniz. Dışa bakan kısım önce takılıyordu galiba. Yerine oturtmassanız düşebilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıfat Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 (düzenlendi) ters takmışım evet ) bu sabah tekrar bakinca fark ettim ben de.şimdi oldu dediginiz gibi once disa bakan taraf oturuyor. küçük adimlarla ilerliyoruz bakalim sirada kolçak ve krom cam çitalar var... Aralık 24, 2014 Rıfat Çelik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut T. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Arkadaşlar benim aracım beyaz olduğu için siyah sis farı takmak istiyorum. krom ile değiştiren arkadaşlardan siyahından kurtulmak isteyen var mı acaba? parçacıdan alacağıma sizden alırım daha iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap