Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2012 Bundan aldım biraz önce. Silbak türk malı ürünler yapıyor ve kullananlar oldukça memnun, en son aydın abi almışdı diye hatırlıyorum o da çok memnundu özellikle orjinallerin ses yapmasından çok bıktım (az ıslak zamanda) Bu şekilde 2 karton ile geliyor ürünler Focus 2 için Kullanım şekli, buna bakmaya hiç gerek yok, sileceği döndürüp çekin. Bukadarcık. Ürünler bire-bir ölçüde Eskileri - Belçika Üretim. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Evet f2 ye bundan almistim cok memnun kaldim.istanbul kartalda fabrikasi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 F1'e Silikon Silecek Aldım 15Liraya hiç ses çıkarmıyodu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 F1'e Silikon Silecek Aldım 15Liraya hiç ses çıkarmıyodu Universal ve muz olmaması etken tabi fiyat'a 4 yıldır orijinal ile değişiyoruz hep ses yapıyor. Yani geç silmek gerekiyor. Bende hiç sevmem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Birde sadece F1'e mi özel bilmiyorum ama suyla silecek aynı anda çalışıyor. Kötü etken bu da.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Ne zaman çalışacak? Önünü görmezsin yoksa ona yapacak tek sey; silecege entegre su fıskiyesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Önceki Araçta Polo'da öyle değildi. Suyu Sıkıyor 1 sn sonra silecekle siliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Hepsi tehlikeli Şükrü onların hepsini ayarlar firma dert degil. Ama tehlikeli. Neyse konumuz bu degil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Önceki Araçta Polo'da öyle değildi. Suyu Sıkıyor 1 sn sonra silecekle siliyor. O 1 saniyede gürüşün kapanıyorsa bravo vw'e. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Silbak marka sileceği ben de Europa'ya almıştım, çok memnun kaldım, 2 seneden fazla her türlü zor şart altında kullanmışlığım vardır, su fiskiyeleri arızalıydı bir ara kamyonun arkasından gidip attığı su ve çamur zerrecikleriyle camı ıslatıp temizlettiğimi bilirim. Marka komik gelmişti ilk başta ama kaliteli. Sil-Bak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 O 1 saniyede gürüşün kapanıyorsa bravo vw'e. Öyleydi Abi , Artık Güvenliği bırakmışlar Camı önem tutmuşlar 1 saniye demiyimde Önce sıkıyordu ,Sonra silecek çalışıyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Öyleydi Abi , Artık Güvenliği bırakmışlar Camı önem tutmuşlar 1 saniye demiyimde Önce sıkıyordu ,Sonra silecek çalışıyordu. Mühendislik hatası. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Focus 3 tede bir anlık bir beklemeden sonra çalışıyor galiba, önce camı ıslıyor, sonra silecekler çalışıyordu yanılmıyorsam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Focus 3 tede bir anlık bir beklemeden sonra çalışıyor galiba, önce camı ıslıyor, sonra silecekler çalışıyordu yanılmıyorsam. Bende yok böyle bir şey; zaten silecek harekete gecip camı silene kadar su cama ulaşmış oluyor. Ayrıca sileceği bekletmeye gerek yok ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 Silecek görselleri ilk mesaja eklenmiştir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap