Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 Bende alim bunlardan. Geçen sene ismi aklımda kalmamıştı sil-geç diye bi marka aldım. Sildi geçti ama ses yaptı çok. Bu sene silbak mode on Silip bakacaz bakalım nasıl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 Full hd izleyebilirsiniz. Hiç ses yok. Oh be 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 kafayı yedim sesten daha yağmuru ben farketmeden sensör farkediyor ve birden çalışınca arabadaki herkes korkudan ödü patlıyor yakubun tavsiyesi üzerine az önce sipariş geçtim umarım işe yarar(bu arada camımda boydan boya çizikler belirdi bunun için otoking işimi görürmü)? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Göktaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 peki arka silecek için bir tavsiyeniz var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Yakup bey, verdiğiniz linkte ürünü aldığımızda 26" ve 17" silecek mi geliyor. yarın bende sipariş vereyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Yakup bey, verdiğiniz linkte ürünü aldığımızda 26" ve 17" silecek mi geliyor. yarın bende sipariş vereyim Anlamadım, ürünlerin fotosu ve videosu ilk mesajda mevcut. Edit: Kutuda yazıyormuş evet öyle boyutları 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Siparişi verdim, yarın elime ulaşır sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Haftaya gelir ancak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Umut işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Haftaya gelir ancak harbimi gittigidiyorun gözünü seviim ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Pınar Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 (düzenlendi) Bende orjinalden yanaydım her zaman.Ancak ses olayına bende gıcık olmaya başladım.Bu kış bunları deneyeceğim. Ekim 10, 2012 Mehmet Pınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 harbimi gittigidiyorun gözünü seviim ya Ap ayrı sistemler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2012 bugün elime ulaşacaktı ama, adresde iki ayrı ilçe gözükünce yanlış yere gitmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Sileceklerim geldi, sıra kışlık lastiklerde 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 sileceklerden temin ettim on numero 5 yıldız gayet sağlıklı çalışıyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap