Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Güle güle temizletin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 S40'a da aldım.Geldiler.Bizimkinden biraz farklıymış mekanizması Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muzaffer Karaman Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Bende buradaki yorumlara güvenerek aldım. Gerçekten güzel silecekler. Fiyatı da uygun. Servisin yarı fiyatı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Şu an itibari ile bende sipariş verdim ön camdaki gıcırtıdan bıktım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Ateş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Bu konu benim içinde çok faydalı oldu. Hemen siparişimi geçtim geçtim. adı geçen siteden daha öncede alışverişim oldu, 5 günden aşşağı ürün teslimatı yapmadılar muhtemelen bu seferde öyle olacak. Silecek sesinden kurtulmak ümidiyle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Bu gün Ankarada servise sordum KDV dahil 110.00 Tl fiyat verdiler. Düpedüz adam soyucu bunlar. Almadan çıktım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 1 hafta oldu hala silecekler den haber yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Ateş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 ayın 13. verdiğim sipariş bugün öğle saatlerinde elime geçti. Zaman kaybının tek nedeni aracı kuruluşların istenilen ürünü hepsiburada.com yetkililerine teslim süreci. Sonrası saat gibi işliyor. Tam bir haftada bana ulaştı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 ayın 13. verdiğim sipariş bugün öğle saatlerinde elime geçti. Zaman kaybının tek nedeni aracı kuruluşların istenilen ürünü hepsiburada.com yetkililerine teslim süreci. Sonrası saat gibi işliyor. Tam bir haftada bana ulaştı... Ayın 11 de verdim siparişi hala gelmedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 kaç TL ve nerden sipariş verebiliyoruz bende bıktım ses yapan sileceklerden... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 kaç TL ve nerden sipariş verebiliyoruz bende bıktım ses yapan sileceklerden... ilk mesaj'ın ilk kelimesi link Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 ilk mesaj'ın ilk kelimesi link upss pardon Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Çok şükür dün akşam itibari ile silecekleri teslim aldım bugün de takıp test ettim gayet güzel. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Ateş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Çok şükür dün akşam itibari ile silecekleri teslim aldım bugün de takıp test ettim gayet güzel. İyi günlerde SESSİZ SESSİZ kullanın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Polat Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Bundan aldım biraz önce. Silbak türk malı ürünler yapıyor ve kullananlar oldukça memnun, en son aydın abi almışdı diye hatırlıyorum o da çok memnundu özellikle orjinallerin ses yapmasından çok bıktım (az ıslak zamanda) Bugün silecekleri taktım ilk çalıştırma mükemmel hiç ses yok. Orjinaller hakikaten bıktırmıştı. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap