Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 Metal olanı demiyorsun değil mi? Silecekle birlikte 4 farklı kapak çıkıyor arabana göre onu ona sonra arabaya takıyorsun malum. Eğer o geçme kapağı diyorsan çıkardığımı yollayayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 Şimdi bende silecek sepetini inceliyordum. Aerotwin var birde Aerotwin plus var. İkisinin arasındaki fark nedir acaba ? İsmine bakıldığı zaman Aerotwin plus daha iyidir diye düşünüyor insan. Ancak aerotwin 85 tl. aerotwin plus 68 tl. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 14 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Eğer o geçme kapağı diyorsan çıkardığımı yollayayım. Aynen geçme kapağı diyordum. Fazla ise yok demem vallahi. Kapaksız hem görüntü çok kötü oluyor hemde yerinden çıkıyor çok sık olmasada.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 İçinden çıkmıştır o artık ne yaptıysan Adresi ver bana yollayacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 8 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: İçinden çıkmıştır o artık ne yaptıysan Adresi ver bana yollayacağım. İçinden neredeyse 35 çeşit kapak çıktı baktım hiç biri benzemiyor, yanı başımda da çöp vardı sövdüm salladım içine Tamam yazıyorum özelden sağolasın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 27.07.2017 - 18:30 tarihinde, Serdar Eryürekli yazdı: İçinden neredeyse 35 çeşit kapak çıktı baktım hiç biri benzemiyor, yanı başımda da çöp vardı sövdüm salladım içine Tamam yazıyorum özelden sağolasın Kapak şu an Sivas'ta Cuma'ya kadar gelir sanırım. --- Silecekte şu ana kadar sorun yok düzgün siliyor ama uç kısımlar biraz su atıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Kapak şuan Sivas'ta [emoji3] Cuma'ya kadar gelir sanırım. --- Silecekte şuana kadar sorun yok düzgün siliyor ama uç kısımlar biraz su atıyor. Kapak bile sıcağa gelmek istemiyor eeee haklı. [emoji1] Yalnız geçen 2 kere durup sileceği yerine oturttum, hiç çalışmadığı halde geri çıktı. Otoyolda uçacak gibi davranıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Kapak bile sıcağa gelmek istemiyor eeee haklı. [emoji1] Yalnız geçen 2 kere durup sileceği yerine oturttum, hiç çalışmadığı halde geri çıktı. Otoyolda uçacak gibi davranıyor. Adana'da sanayide sevdiğimiz kardeşimiz var telefonunu vereyim :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 46 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Kapak bile sıcağa gelmek istemiyor eeee haklı. Yalnız geçen 2 kere durup sileceği yerine oturttum, hiç çalışmadığı halde geri çıktı. Otoyolda uçacak gibi davranıyor. Ben fırsat bulamadım yollamaya yalan yok Sadece yazın gelince buraya sağa sola bir sürü şey çıkıyor. Memlekette de 1 adet kargo şirketi var ona da aşırı kıl oluyorum PTT'ye verdim Kamyonla geliyor dinlene dinlene. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Tanıyorum onu Bekir abi, o halletti zaten. Sorun değil Yakup aciliyeti yok. Sağolasın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 25.11 de almışım, yazdım az önce arkadaşımınkini değiştirmişsiniz benimkini de değiştirceniz mi dedim bakalım ne cevap gelecek. silmede bariz bir sorun yok ama bazen ses yapıyor. @Yakup Çağatay hondaya filan gittiğimiz ne zamanlardı hatırlıyor musun? o zamanda vardı ses. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 8/10/2017 - 01:32 tarihinde, Ozan Kar yazdı: 25.11 de almışım, yazdım az önce arkadaşımınkini değiştirmişsiniz benimkini de değiştirceniz mi dedim bakalım ne cevap gelecek. silmede bariz bir sorun yok ama bazen ses yapıyor. @Yakup Çağatay hondaya filan gittiğimiz ne zamanlardı hatırlıyor musun? o zamanda vardı ses. 30 Nisan --8 dakika sonra eklendi-- 8/9/2017 - 23:23 tarihinde, Serdar Eryürekli yazdı: Sorun değil Yakup aciliyeti yok. Sağolasın. Şu an Seyhan'da Gayet hızlı gitmiş. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 9 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: 30 Nisan --8 dakika sonra eklendi-- Şuan Seyhan'da Gayet hızlı gitmiş. Bugün gelir o zaman... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 17 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Bugün gelir o zaman... Adana da yağmur yağıyor mu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 3 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Adana da yağmur yağıyor mu? Yok beaaaa yağmurdan değil, cama su fışkırtıyom ya o zaman lazım oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap