Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Orta şekerli Çok süper değil ama çok kötü de değil. Sorunsuzluğu çok iyidir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 otomatiklerde 100 ps nasıl acaba. performansı. kasa için biraz az gibime geliyor. kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Yakıt ve performans konusunda sıkıntı yaşayabilirsin; eski 100 hp FI motoru ve klasik otm. şanzıman; şehiriçi tüketimi 12-13 litrelerde oluyor ve yürümüyor araba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Z. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Bu arada bende aramaya devam ediyorum tit tdci x arıyorum ama henüz keseme uygun bulamadım inşallah bulucaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhanbiyik Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 arkadaşlar 2009 1.6 tit benzinli , beyaz renkte22.000 km de bir FII buldum. arabanın değişen ve boya olmadığını söyledi servise göstereceğim. adam 34 e bırakacağım diyor. sizlerin de görüşlerinizi almak istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 arkadaşlar 2009 1.6 tit benzinli , beyaz renkte22.000 km de bir FII buldum. arabanın değişen ve boya olmadığını söyledi servise göstereceğim. adam 34 e bırakacağım diyor. sizlerin de görüşlerinizi almak istiyorum. Bu fiyatları duydukca arabayı satma istegi artıyor bence yüksek ama piyasa arttıysa bilemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhanbiyik Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Bu fiyatları duydukca arabayı satma istegi artıyor bence yüksek ama piyasa arttıysa bilemiyorum. aylardır takipteyim. 2 el de gerçekten ciddi bir artış var 2000 model arabamı 16900 e sattım gece 3 te ilan verdim sabah telefon yağmaya başladı. 17 500 civarı verirdim aslında ama ben de hemen satmak istedim. çünkü bir ana öne almak istiyorum. şu param hazır bekliyorum. yakup hocam sen enfazla 33 demiştim biliyorum . ama az kilometreli boyasız temiz bir arabayı 33 e çok zor adam pert kaydı olan hasarlı arabaya 29 30 diyor sen düşün gerisini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 aylardır takipteyim. 2 el de gerçekten ciddi bir artış var 2000 model arabamı 16900 e sattım gece 3 te ilan verdim sabah telefon yağmaya başladı. 17 500 civarı verirdim aslında ama ben de hemen satmak istedim. çünkü bir ana öne almak istiyorum. şu param hazır bekliyorum. yakup hocam sen enfazla 33 demiştim biliyorum . ama az kilometreli boyasız temiz bir arabayı 33 e çok zor adam pert kaydı olan hasarlı arabaya 29 30 diyor sen düşün gerisini Beyaz'a okey diyorsanız hayırlı olsun o zamn Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Hayırlısı olsun Fiyatlarda gerçekten yükselme var. Ben aldığımda26-27 lira civarı oynayan 2006 ghia tdci şu an 28-29 geziyor 30 isteyen bile var yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest HoNoR81 Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Bizde FIII un fiyatlari dussun diye bekliyoruz. 2. elde fiyatlar bu seviyeye geldiyse daha cok beklicez anlasilan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhanbiyik Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 benim için kiri ve hafif kusurları belli etmeyen bir renk olsun yeter ben ien iyi gümüş gri beyaz da fena sayılmaz. ben yarın arabayı serviste göstermeyi düşünüyorum. ankara da ayrıntılı eksper raporu alabilceğim servis bilen varmı sanırım bazıları bu işe pek yanaşmıyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 benim için kiri ve hafif kusurları belli etmeyen bir renk olsun yeter ben ien iyi gümüş gri beyaz da fena sayılmaz. ben yarın arabayı serviste göstermeyi düşünüyorum. ankara da ayrıntılı eksper raporu alabilceğim servis bilen varmı sanırım bazıları bu işe pek yanaşmıyorlar Bazıları derken ? Buarada yarın C.tesi Az yoğun yer bulmak lazım birde..Ford servisleri yapar heralde bu işi...Ankaralılar yardım edin bakalımm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhanbiyik Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Bazıları derken ? Buarada yarın C.tesi Az yoğun yer bulmak lazım birde..Ford servisleri yapar heralde bu işi...Ankaralılar yardım edin bakalımm bazı ford servislerini kasteddim. bir de otokoç la for sevislerinin sistemlerinin uyumusuzluğunu duydum. bu arada bahsettiğim araçtan vazgeçtim. biraz daha bekleyim. daha iyi fiyata ve istediğim renkte sanırım bulurum. çok çok ta aceleye gerek yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhanbiyik Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 arkadaşlar artık tam bir focusçuyum. bugün itibariyle 2008 makyajlı kasa temiz güzel bir focus aldım. megan dan sonra alışmam biraz zaman alacak. ama darkı zaten hemen anladım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Hayırlısı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhanbiyik Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Hayırlısı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle çok teşekkürler araca kullanım olarak yabancıyım zamanla tanıyacağım. tabi sizler den de yardım isteyebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap