Burak L. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 evt zaten o fiyatlara focus III yok o yüzden focus II ye kayıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak L. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 ya da bu fiyatta önerilebilecek başka araçlar nelerdir özellikle sıfır modeller Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Otomobil Önerisi Kategorimize bekliyoruz o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Otomatik Kararan iç dikiz aynası,Bluetooth ve Türkçe sesli kontrol sistemi, Kol dayama ünitesi, eşya saklama bölmesi, 12V güç çıkışı, spor el freni, Yan perde hava yastıkları,Yokuş Kalkış Desteği,Hız Kontrol Sistemi ve Ayarlanabilir Hız Sınırlandırıcı,Otomatik yanan ön farlar,ön sis farları,Yağmur Sensörü,Isıtmalı ön cam ,Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar,Elektronik Denge Programı (ESP)...arkadaşlar burdaki özelliklerden hangileri yok bildiklerinizi yazabilirseniz çok sevinirim Otomatik Kararan iç dikiz aynası:Var Kol dayama ünitesi, eşya saklama bölmesi, 12V güç çıkışı:Titanium donanımda var Yan perde hava yastıkları:Güvenlik paketli araçlarda var Hız Kontrol Sistemi ve Ayarlanabilir Hız Sınırlandırıcı:Hız kontrol sistemi var hız sınırlandırıcı yok(donanım seviyesini tam bilmiyorum) Otomatik yanan ön farlar,ön sis farları,Yağmur Sensörü:Var Isıtmalı ön cam ,Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar:ısıtmalı ön cam yok,elektrik ısıtmalı sinyalli yan ayna var(donanım seviyesini tam bilmiyorum) Elektronik Denge Programı (ESP):Güvenlik paketli araçlarda ESP+ASR ve Perde hava yastıları var(opsiyonel) Bu söylediklerim Focus 2 için yanlış anlaşılmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak L. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 kafam fena karıştı valla önerilere de bakayım:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Yan perde hava yastıkları:Güvenlik paketli araçlarda var Bu da Titanium'da standart Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak L. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Otomatik Kararan iç dikiz aynası:Var Kol dayama ünitesi, eşya saklama bölmesi, 12V güç çıkışı:Titanium donanımda var Yan perde hava yastıkları:Güvenlik paketli araçlarda var Hız Kontrol Sistemi ve Ayarlanabilir Hız Sınırlandırıcı:Hız kontrol sistemi var hız sınırlandırıcı yok(donanım seviyesini tam bilmiyorum) Otomatik yanan ön farlar,ön sis farları,Yağmur Sensörü:Var Isıtmalı ön cam ,Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar:ısıtmalı ön cam yok,elektrik ısıtmalı sinyalli yan ayna var(donanım seviyesini tam bilmiyorum) Elektronik Denge Programı (ESP):Güvenlik paketli araçlarda ESP+ASR ve Perde hava yastıları var(opsiyonel) Bu söylediklerim Focus 2 için yanlış anlaşılmasın çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Bu da Titanium'da standart Düzeltiğin için teşekkür yanıltmayalım kimseyi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak L. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Bu da Titanium'da standart evt benim baktığım da titanium Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 çok teşekkür ederim Rica ederim yardımımız dokunuyosa ne mutlu bize. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak L. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 son bir öneri isteyeceğim sizden kusura bakmazsanız yılda 10000 km yi geçmeyecek biri için dizel mi benzinli focus mu önerirsiniz fiyat çok farkediyo çünkü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Kaba bir cevap vermek gerekirse Benzinli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak L. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Kaba bir cevap vermek gerekirse Benzinli evt aslında açık bir sonuç ama ne bilim insanın dizel alası geliyo saçma bir şekilde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 evt aslında açık bir sonuç ama ne bilim insanın dizel alası geliyo saçma bir şekilde Benzinli=daha ucuz daha çok yakıyor Dizel =daha pahalı daha az yakıyor Zor bi denklem ama yıllık 10000 km az değil bence,zaten aracı 2. el alcaksınız dizel için fazladan verceğiniz farkı satarken çıkartırsınız ve daha mutlu binersiniz dizel araca.İmkanınız varsa dizel öneririm ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak L. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2012 Benzinli=daha ucuz daha çok yakıyor Dizel =daha pahalı daha az yakıyor Zor bi denklem ama yıllık 10000 km az değil bence,zaten aracı 2. el alcaksınız dizel için fazladan verceğiniz farkı satarken çıkartırsınız ve daha mutlu binersiniz dizel araca.İmkanınız varsa dizel öneririm ben. mesela baktım şimdi ford un sitesinde focusIII benzinli style 49000 bin diyo ama daha düşüğe de alınabilir benzinli düşünüldüğünde böyle bir imkan da var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap