Mahmut S. Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2012 En son FIFA 11'de yer alan Türkiye ligi lisansının bitmesi ve TürkiyeFutbol Federasyonu'ndaki değişikliklerden sonra TFF, yenilemek isteyen EA Sports'a lisansı toplu vermek yerine kulüplerle tek tek görüşmesini söylemişti. Bu yüzden FIFA 12'den itibaren oyundan kaldırılan ligimiz FIFA 13'te de olmayacak. Neyse ki milli takımımız oyundaki yerini koruyor ne kadar teselli edici olur bilinmez ama Galatasaray da lisanslı bir şekildi FIFA 13'te olacak. Suudi Arabistan liginin bile yer aldığı oyunda ligimizi görememenin üzüntüsü yaşıyoruz. Umarız TFF yönetiminin aklı başına gelir ve önümüzdeki sene lisansı toplu olarak verir ve ligimizi yeniden oyunda görürüz. FIFA 13 TAKIM LİSTESİ Australia – A-League Austria – A.Bundesliga Belgium – Pro League Brazil – Liga do Brasil Denmark – Superliga England – Barclays PL, npower Champ, npower League 1, npower League 2 France – Ligue 1, Ligue 2 Germany – Bundesliga, 2. Bundesliga Italy – Serie A, Serie B Korea Rep – K-League Mexico – Liga MX Netherlands – Eredivisie Norway – Tippeligaen Poland – Polska Liga Portugal – Liga Portuguesa Rep of Ireland – Airtricity League Russia – Russian League Saudi Arabia – Saudi Pro League *NEW* Scotland – SPL Spain – Liga BBVA, Liga Adelante Sweden – Allsvenskan Switzerland – Raiffeisen SL United States – MLS ______________________ Ve Galatasaray 13'te 4,5 yıldızla yer alacak. Sabırsızlıkla bekliyoruz. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Ama olmazki bu ya .. Fifa'dan da yine hayır yok .. Malum Pes'e kaldık İnşallah Oyun Stratejisinde değişiklikler olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut S. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Tüpçüden federasyon başkanı olursa, her şey olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaşım için teşekkürler. bknz imza 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Baktık elimizden zorkurtuldunuz bkz: Bjk :3-3:Gs Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 tüp dedi, tüp reklamı geldi bak tıklayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Iyi haber sanal ortamda da cakacagiz. Burada hakemlerde düzgün olur hem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 rezalet yine PES 2013 başka çare yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga K Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Hala Pes oynayan insanlara PES ediyorum..1-2 defa oynadım topu al at gibi koştur gol at bu ne lan ? böyle oyun mu olur dedim kendi kendime.. Bence Pes futbol oyunu falan değil,fantastik,saçma sapan bi oyun..Fifa ise tam bir simülasyon oyunu.. demek ki sen hiç playstation oynamıyosun en çok oynanan oyun bşımda gelir pes. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Son yıllarda pes çok geri kaldı. Alışkanlıkla oynanıyor ama Fifa yanında çok başarısız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dorukan G. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Play Station hala satıyomu ya ? XBOX 360 varken kim bakar ps3 e Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Devlet Gsa para versin kardeşim Malum ülkenin tanıtımını yapıyorlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Vermezlerse aramızda para toplarız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 bende winning eleven zamanından beri oynadığım canım futbol oyunu PES 'i en son 2010 dan sonra bıraktım , hele 2012 rezaletti , Fifa danda nefret ederdim , ama 2012 fifa lansmanına gittim ve oynadım , hakketten futbol oynuyormuş hissiyatı veriyor oyun , 2013 de olmuştur heralde ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Fifa'da Türkiye ligini oylayalım. Sağda hemen anket var Türkiye'yi seçin ve aşağıdaki vote'ye basınız. http://www.fifplay.com Şuan 1. sıradayız. 1,478,335 oyun %10'u bize gelmiş Ergeniuslar asılmış demekki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap