Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2012 Batum Gezisi başlığımızda bir defa anlatmaya çalışmıştım ama bu sefer biraz daha detay katacağım.. Diğer başlık mama ile kaynadı biraz o yüzden yeni başlık açıyorum. Öncelikle bir tebessüm gelsin işte karşınızda DEYNEKÇİ !!! Fotolarla Batum; Ata'mızın sözü ile polis kontrol noktasınan ayrılıyoruz Son çıkış kuyruğu Burası Gürcistan yaya giriş noktası Hemen Dışardaki Restorant da türk içecekleri buarada şehirde oldukça fazla türk ürünleri mevcut Araçlar bu şekilde giriş ve çıkış yapıyor. Sahil Yolundan (Merkez) Sheraton'da kahvaltı vakti Hemen karşısında da klas bir mekan var Burası da Radisson hotel Otelin içinden Bunun ne olduğunu anlamadım sanırım üstüne kamera konuluyor, yandex veya google araçları olabilir Bir kaç ay önce sadece iskeleti vardı Üstde dönme dolap var Sahil'e yürüyoruz Geldik Coke! 3D Art Asırlık Konsolos Detaylara Dikkat Edelim Lütfen :P :P Tiyatro Salonu Şehrin içindeki harabe yerler yıkılıp yerine yenileri yapılıyor Bugün Pazar - Kilise Kur'u merak edenler - TL bunlardan bile değersiz Bal Apple (resmi değil sadece reseller)- Tax free ile abd fiyatları ile birebir hatta bazı ürünler daha ucuz, yeniler geldikçe buraya yollarız babayı artık Hybrid Civic Tam bir American Focus I karşınızda Liman'a yakın bir göbek Liman Sahil şeridi Sprite! Ş.ler arası tünelleri - bu arada trafik kuralları çok kötü fakat ceza yaptırımları iyi Botanik Bahçesine Dönelim Park edip yürüme devam ediyoruz Koçum benim seni seviyoruz Dönüş yolunda demir yolundan geçiyoruz - Petrol vs tarzı şeyler demir yolu ile sağlanıyor Dönüşte yine depo fulleniyor yandaki metro kaç litre mazot aldı ! inanılır gibi değildi Ülkeye giriş sırası Polis kontrol Girdik ve yağmur başladı Tanıtabildiysem ne mutlu! Keyifli Forumlar Dilerim 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Gezmiş kadar oldum Apple iyiymiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Harika bir tanıtım,emeğine sağlık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Güzel tanıtım abi teşekkür ederim. Batum'dan İstanbul Kaç Saat Sürüyor ortalama? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Güzel tanıtım abi teşekkür ederim. Batum'dan İstanbul Kaç Saat Sürüyor ortalama? istanbul'dan 1250 km'de hızına göre saati hesaplayıver 1250 / ortalama hız = saat 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Yakup, subarunun kaputundakiler ne abi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Yakup, subarunun kaputundakiler ne abi.. Bunun ne olduğunu anlamadım sanırım üstüne kamera konuluyor, yandex veya google araçları olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 süper olmuş ya...inanılmaz kentleşme var şehirde çok güzel bir anlatımdı emeğine sağlık... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 süper olmuş ya...inanılmaz kentleşme var şehirde çok güzel bir anlatımdı emeğine sağlık... %100 Diğer başlıkta az-çok özet geçmeye çalışmıştı yıllar önceki batum ile şimdiki arasında dağlar var dağlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Maşallah yakup ALLAH tekerine taş deydirmesin,güzel kareler dönerken boş mu dolumu döndün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Buraları bilmiyorsunuz belli teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Çok güzel yerler, doğu bloku ülkelerinin mimarisi ve kültürü yansımış. Zenginleşmeyle birlikte çok daha güzel olacaktır. Yaşadıkları kenti güzelleştirme, daha iyi bir yer, öğünülenecek bir yer yapma kültürleri var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Hakkaten bir görmeyi çok ister oldum............. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Benzin ucuz olunca dayanmıyor 9 Eylül'de bir daha fullemiştik, 13 gün oldu depo sıfıra dayandı ya la ! Bugün batum'a kaçar ülke de olmuş 4.77 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap