Eren_Öztürk Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2012 Arkadaşlar Merhaba, Uzun zamandır arkadaşımla aklımızda bir proje vardı. Sıfır araçlara ait videolar veriler internette bol miktarda mevcut ama ikinci el eski model araçlarla ilgili hiç döküman bulamıyoruz. Bu ihtiyaca yönelik www.otom.tv diye bir site kurduk ve bir seneyi geçkin bir süredir yayındadır. Formumuzunda bedava reklamını eklemek istiyorum. Sizden ricam bizimle kullandığınız araçların artı ve eksi yönlerini paylaşmanız. Dileyen olursa yazarlık verebilirim yazılarını düzenli olarak yayınlayabiliriz. Başta sevgili yöneticimiz Yakup Çağatay olmak üzere siz değerli dostlarımın desteğini bekliyorum. Edindiğimiz tecrubeleri insanlarla paylaşalım. Dilerseniz Formumuzda ikinci el deneyimleri konu başlığı altında otom.tv 'de daha önce yayınladığımız yazılarıda birebir yayınlayabiliriz. Ne dersiniz fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Öncelikle Hayırlı Olsun Eren, Sitemizde inceleme başlıkları vs vs mevcut eğer arkadaşlarımız yayınlamak isterse pek tabiki sana iletirler Benim yazdığım geçmiş yazılardan bu belki işine yarar yine pek tabiki alabilirsin bunu.. Yine pek tabiki sitemizde bunları paylaşabilir ve aynen burayı da orada belirtebilirsin.Kendi adıma sorun yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren_Öztürk Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Tamamdır çok teşekkür ederim. Ben bu yazıyıda senin adına paylaşacağım. Yazının altına forum linkini ekleyeceğim. Burayada sitedeki konuları paylaşalım. Uygun bir başık altında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap