Eren_Öztürk Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2012 Arkadaşlar Cmax'i verip yerine mondeo almayı aklımdan geçiyorum ama çok kararsızım. Geçenlerde biraz araştırdım gittim galeride inceledim aracı hoşuma gitti aslında ama beni düşündüren 1450 kg lık bu araca 125 beygirlik motor yeterli gelirmi? çok mu hantal olur? Baktığım araç ve düşündüğüm model emsal olarak bu araçtır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-iyi-oto-isteyenler-kacirmasin-orijinal-cok-temiz-54-000-km-98249126/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ford Garajı → Diğer Ford Modelleri → Mondeo" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Otomobil Önerisi " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Misal: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 motor konusunda sıkıntı olmaz ama bir ara istanbuldaki tüm kiralık şirket araçları GM plakalıydı, dikkat diyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 motor konusunda sıkıntı olmaz ama bir ara istanbuldaki tüm kiralık şirket araçları GM plakalıydı, dikkat diyorum. Motor konusundaki sıkıntı beklentiye bağlı. Zor alınıp satılan arabalar. Bu kasada bu motor pazarda yer kapabilmek için var. Performans için beklentiyi düşük tutup konfor için alınabilecek bir araba. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren_Öztürk Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Peki arkadaşlar şu ilandaki araç hakkında ne düşünürsünüz fiyatına göre görüşünüş nedir? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ares-den-2009-ford-mondeo-1-6-titanium-full-full-ilk-sahibinden-98829472/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Bir araç çizik var diye sadece tavan hariç boyatılır mı ? ben boyatmam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren_Öztürk Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Bende boyatmam ama tramerde 1 tane kazası görülüyor oda çok büyük bişey değil. Dışarda yaptırmışta olabilir. Ayrıca fotoğrafları mevcut çiziklerin diyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Birde km. si çok değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Birde km. si çok değil mi? Abi seninki daha çok o araba 4 yıl felan kullanılmıştır yani yılda 25 bin, bişey değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 (düzenlendi) Aslında bakım maliyeti ve çıkabilecek olası arızayı kastetmiştim..Ama sağol arada bende nasiplendim.. Eylül 11, 2012 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren_Öztürk Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Dizelden sonra 1.6 benzinli motorun pek bi maliyetli olacağını sanmıyorum baktırmak lazım servis geçmişini incelemek lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Mondeo'nun kiralıktan çıkma olmayanını bulmak mesele. Yani söylenen km'lere inanmakta zor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 (düzenlendi) Sizin beklentilerinize bağlı sonuçta sınıf atlayacaksınız 160 nm torku var rampalarda(yüksüz, LPGsiz.) zaten üzeceğini sanmıyorum değerleri güzel. Ancak aracı yüklerseniz 4-5 kişi + bagaj ve klima açık bi yaz tatiline gidiyorsunuz Lpg de uygulatırsınız onun ağırlıyla vs. rampalarda sollamalarda falan zor durumda kalabilirsiniz Eylül 11, 2012 Onur FATİH tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren_Öztürk Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Gönül ister 2.0 Tdci olanına binmeyi ancak ülkemizdeki bu vergi düzeni olduğu sürece son model 2.0 motor hacmine sahip arabaya binmesi çok zor. 1.6 110 beygir 245 torklu dizel araçtan sonra 1.6 hiç bir benzinli araç gitmiyor gibi geliyor buna yapacak bişey yok dizelin torkuna alışan benzinli düşük hacimli motora sahip otomobillere çok zor adapte oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap