Ramazan D. Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2012 Arkadaşlar deneyimlerinize ihtiyacım var, Öncelikle kasko süresi 22 eylülde dolacağı için 1 tane hasar koruma hakkım var. Bunuda ön tampondaki taş izlerinin giderilmesinde kullanmak ve komple boyatmak istiyorum. Çekincem şudur ki: daha önce yol kenarından çocuklar tarafından atılan bir kese toprağın kaputa isabet etmesinde dolayı, kaput autokingde boyandı. Ön tamponu boyatmam halinde aracımı enaz 5 sene daha kullanacağımı göz önüne alırsak araç satışında ne tür sorulara maruz kalırım, alıcı gözüyle değerlendirirmisiniz, yorumlarınıza göre ön tamponu boyatacağım veya boyatmayacağım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Boyanmadan önceki halini gösteren fotolar olduğu takdir de pek sorun olacağını zannetmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet K. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 tamponlar boyanması sorun olmaz çünkü plastik malzeme kullanılmıştır bu yüzden kaporta dışında tutulur tabi yinede resimlerini çekin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 kaputun boyalı olmasına mızmızlık ederler..plastik aksam boyalı olsada farketmez...boyat gitsin...zaten o kısımları boya ölçerinde doğru ölçtüğünden emin degilim saç kısımları doğru ölçüyor zannedersem... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Sanıyorum siz ikisininde boyalı olmasından dolayı insanların aracın kaza geçirmiş olabileceğinden şüpheleneceğini düşünüyorsunuz. Bana denk gelse böyle bir araç sanıyorum ben şüphelenirim. Ama sizi rahatsız ediyorsa neden boyatmıyorsunuz ki tamponu. Fotoğraflarını çekin, nolur 500-1000 tl ucuza gider. Tevfik abinin de dediği gibi mızmızlanırlar. Ama çok sorun olmaz. Bir de 5 yıl daha kullanmayı planlıyorsunuz. Bence boyatın. Şahsen ben bile şu an ön tamponu boyatmayı düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 tamponum olsada bende boyatsam....gel hanımabla gel...param olsada bende alsam...bu havuçlar insanın gözlerindeki katarak miyop hepsini düzeltiyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Boyatin gitsin elinizde fotograflar oldugu taktirde birsey olmaz.Sanirim arac 2010 model 5 yil daha kullanicam diyorsunuz. Zaten satarken 7-8 yasindaki arabada sadece kaputta tamponda boya var diye alici killik yaparsa ben tekme tokat gonderirim yanimdan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 iyi be bide adam dayak yiycek....şiddete hayır kaba cucuk... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Lafin gelisi be abi hem bende bu sans varken kesin adami dovucem niyetine herif boksor cikar 3 posta dayak yerim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Boyatin gitsin elinizde fotograflar oldugu taktirde birsey olmaz.Sanirim arac 2010 model 5 yil daha kullanicam diyorsunuz. Zaten satarken 7-8 yasindaki arabada sadece kaputta tamponda boya var diye alici killik yaparsa ben tekme tokat gonderirim yanimdan. Birde buralar var... Araca benden başka herkes hasar verdi valla, benim olduğumdan şüphe etmeye başladım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Olsun hepsi ufak hasarlar fotograflar oldugu surece sikinti olmaz dusuncesindeyim.Gitsin gitsin 1-2.000 TL asagiya gitsin .Benimde ole benim arabaya fordculuk yaptilar arka tampon boyandi on tamponda boya istiyor hic birisini ben yapmadim saglik olsun deyip gecistirmekten baska care yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Çocuklara ne yaptın merak ediyorum. Bi de çocuklar ne yaramazmış ya (bu kadar diyorum, yoksa daha kötüler de ) toprak dolu torbayı kaputa attılar demek ya, nasıl bir zarar verdi ki araca bu torba, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 (düzenlendi) Çocuklara ne yaptın merak ediyorum. Bi de çocuklar ne yaramazmış ya (bu kadar diyorum, yoksa daha kötüler de ) toprak dolu torbayı kaputa attılar demek ya, nasıl bir zarar verdi ki araca bu torba, Keseden kastım torba değildi 110 km hızla çevre yoluyndan giderken (çocukların nişancılığı iyiymiş) toprak yığını attılar yada içinde taş vardı o dek geldi kaputa.. Eylül 11, 2012 Ramazan D. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Haaa kesek demek istedin. Yav diyorum, demek balon gibi bişeyin için doldurmuşlar kumu, çakılı, kaputta patlayınca her tarafı mahfediyor demek diyorum bende. Neyse yine geçmiş olsun, bir de iyi direksiyon hakimiyetini kaybetmedin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Öncelikle geçmiş olsun...Tamponu hiç düşünmeden boyat.... diyeri içine nasıl sinecekse öyle yap neticede daha epey yıl binmek istiyorsun........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap