Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Kontratsız satış fiyatı da geldi, aynı fiyat ile devam..Eyvallah apple'cığım.sağol + Tax 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 13.09.2012 - 11:46 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: 7.6 mm cihaza projeksiyon koyan bir hayal gücü oldukça kuvvetli olmalı Dünyanın en küçük projeksionu: 5,5 cm x 6 cm x 3,5 cm bizde piyasada eşi benzeri olmayan bişeye o parayı vermek istiyoruz zaten conceptlerde çok anıldı bu durum neden olmasınki bu zaten ütopik bir beklenti bence daha kalın yapsalardı ve bu özelliği kullansalardı olan şeklin üzerine projeksyon koyulsun demedim ki zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 13.09.2012 - 11:46 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: 7.6 mm cihaza projeksiyon koyan bir hayal gücü zaten 7,6 mm ye sığdırmak değil niyetim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 13.09.2012 - 11:58 tarihinde, emir hacımustafaoğlu yazdı: bizde piyasada eşi benzeri olmayan bişeye o parayı vermek istiyoruz zaten conceptlerde çok anıldı bu durum neden olmasınki bu zaten ütopik bir beklenti bence daha kalın yapsalardı ve bu özelliği kullansalardı olan şeklin üzerine projeksyon koyulsun demedim ki zaten Apple ve bir çok kimse senin gibi düşünmüyor artık almayacaksın demektir apple dünyasına el salla :bye: Okadar para demeyi artık bırakmak lazım dünya türkiye'deki dengesiz işleyişten ibaret değil. 3 yıldır bu cihazın fiyatı aynı. 4-4s-5 diğerlerini saymıyorum onlarda aynı sayılır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 13.09.2012 - 12:00 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Apple ve bir çok kimse senin gibi düşünmüyor artık almayacaksın demektir apple dünyasına el salla :bye: Okadar para demeyi artık bırakmak lazım dünya türkiye'deki dengesiz işleyişten ibaret değil. 3 yıldır bu cihazın fiyatı aynı. 4-4s-5 diğerlerini saymıyorum onlarda aynı sayılır benim rakamıyla ilişkim yokki biçilen değer önemli orda bukadar burda şu kadar ben buna bukadar para vermem gibi bir cümle kurmadım tüm dünyaya aynı gün sunduğun teknolojik bir cihazın değeri, onu değerli kılan şeylerin klişeleşmiş olmamasına bağlıdır ileriye dönük bir makina değil bence olanın modifiyeli hali yüksek beygirli olanı işte kullanımı aynı apple artık ticari gücünü geliştirmek yerine teknolojik gücünü değiştirirse daha iyi olur en azından sağa sola benden kopya çektiler diyebilecek bikaç yeni bişiler bekledim sadece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 gücünü javadan almaması yeterli bir ayrıcalık bence... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 13.09.2012 - 12:56 tarihinde, emir hacımustafaoğlu yazdı: benim rakamıyla ilişkim yokki biçilen değer önemli orda bukadar burda şu kadar ben buna bukadar para vermem gibi bir cümle kurmadım tüm dünyaya aynı gün sunduğun teknolojik bir cihazın değeri, onu değerli kılan şeylerin klişeleşmiş olmamasına bağlıdır ileriye dönük bir makina değil bence olanın modifiyeli hali yüksek beygirli olanı işte kullanımı aynı apple artık ticari gücünü geliştirmek yerine teknolojik gücünü değiştirirse daha iyi olur en azından sağa sola benden kopya çektiler diyebilecek bikaç yeni bişiler bekledim sadece Zamanı gelince hepsi olur, apple zaten öyle hamle yaptı ki tüm marka ona benzedi zaten dur bakalım daha ekmek çıkıyor. Sen nasıl muhasebecisin ya, para akıyor adam niye boş boş hamle atsın.. ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 iPhone 5 ile çekilmiş ve üzerinden oynanmamış fotoğraflar aşağıdaki gibidir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 kablosuz şarj özelliği var mı bunun? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Masaya koyduğun kâsenin kablosu yok mu Apple Samsung'un yaptıgı saçma seyin aynısı boyle eksik olarak hayatta sunmaz. Ayrıca bu özellik çok basit birsey biz bile yaparız abartacak teknoloji degil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 NFC de yokmuş.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 1 saat önce baktım ön siparişler'in teslim tarihi 1 hafta idi şimdi 2 hafta olmuş satılıyor demekki şuan satılanlar sözleşmeli olanlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 14.09.2012 - 08:09 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: 1 saat önce baktım ön siparişler'in teslim tarihi 1 hafta idi şimdi 2 hafta olmuş satılıyor demekki şuan satılanlar sözleşmeli olanlar Gelsin bakalım duruma. Bir tane alacağım ama kendime mi, kardeşime mi kurcalayıp karar vereceğim. Bu arada sim kart iyice küçüldü. Kesmesi zor olabilir. Operatör getirene kadar orjinal micro sim çıkmaz piyasaya. Grey gelenlerde bir müddet sıkıntı konusu olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Microsim'i törpüleyecez artıkın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 14.09.2012 - 09:02 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Microsim'i törpüleyecez artıkın Gelsin 4s fiyatlarına düşsün bakalım. Turkcell'den alacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap