Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Bu bilgiyi nereden aldın. BİM'in sitesinde öyle bir bilgi yokta. BİM'in camında asılı afiş vardı hocam İnternette arayınca şöyle bi afiş buldum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2013 BİM'in camında asılı afiş vardı hocam : İnternette arayınca şöyle bi afiş buldum Evet bende başka bi sitede gördüm afişin resmini doğruymuş :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 iOS 5 ile reis Whatsapp dan gelen fotolar kendi çektiğim fotolar arasında film rulosunda görülüyor ... Nerden kapatıcam bulamadım... Whatsapp fotoları görülmesin istiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Whatsapp dan gelen fotolar kendi çektiğim fotolar arasında film rulosunda görülüyor ... Nerden kapatıcam bulamadım... Whatsapp fotoları görülmesin istiyorum Öyle birşey yok otomatik kaydetmeyi kapat işine gelenleri manuel kaydet 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 @Yakup Çağatay, benim iphone5 e batarya lazım..nerden alayım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 @Yakup Çağatay, benim iphone5 e batarya lazım..nerden alayım? Bende annem için alacağım istersen haftaya kadar sabret sana da alayım yollarım. Buradan tanıdık var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Bende annem için alacağım istersen haftaya kadar sabret sana da alayım yollarım. Buradan tanıdık var süpersin değiştirmek için aparatlarından da alabilirsen iyi olur bana buralarda o kadar küçük tornavida aratma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 süpersin değiştirmek için aparatlarından da alabilirsen iyi olur bana buralarda o kadar küçük tornavida aratma onu bilmiyorum varsa alırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Bende annem için alacağım istersen haftaya kadar sabret sana da alayım yollarım. Buradan tanıdık var Kaç kuruş, 5S e uyar mı? Biz değiştirebilirmiyiz.? Seneye lazım olur bana da. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 O da bulunur bakarız haftaya. Apple 200'e değiştiriyor randevu ile. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 O da bulunur bakarız haftaya. Apple 200'e değiştiriyor randevu ile. Bizim burda telefoncular 60tl demiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Doğrudur lakin orjinal alıyorum ben 100 üstü olur ona göre Çakma pil istersen o fiyatlar normal sayılır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Doğrudur lakin orjinal alıyorum ben 100 üstü olur ona göre Çakma pil istersen o fiyatlar normal sayılır yok çakma olmasın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 200 çok aşırı değilmiş. 40-50 için uğraşmadan Apple'da yaptırılabilir. Seneye oğlana vereceğim sanırım. Yeni almaktansa bunu vereceğiz gibi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 200 çok aşırı değilmiş. 40-50 için uğraşmadan Apple'da yaptırılabilir. Seneye oğlana vereceğim sanırım. Yeni almaktansa bunu vereceğiz gibi. Aynen çok değil, randevu olsaydı sanırım yapardık biz de ama telefon burada olmayınca haliyle al en ucuz yollusunu oluyor. Sonuçta değişen bir şey yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap