ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Yok telefonun üstüne çıkmıyorsunuz tartı olarak kullanmak için ayrı bir cihazı var onu bağlıyorsunuz. Yok artık bunu gerçekten ciddi olarak sorduğumu sanmamışsındır inşallah :) Tabikide üstüne çıkmıyoruz :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Yok artık bunu gerçekten ciddi olarak sorduğumu sanmamışsındır inşallah :) Tabikide üstüne çıkmıyoruz :) Olabilir abi herkes teknolojiyle barışık olmak zorunda değil . Ben kendi çevremde bu konulara en meraklı olanım, arada bir estiriyorum böyle şeyler anlattığım kişilerin yarısı inanıyor ki bunların çoğu mühendis olacak adamlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 İmksansız diye birşey yok, telefonu koluna entegre ediyoruz bunlar ne ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 İmksansız diye birşey yok, telefonu koluna entegre ediyoruz bunlar ne ki Saçta çıkaran i Hair varmı yakup hani arkadakileri döküp üstte çıkaranlardan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Saçta çıkaran i Hair varmı yakup hani arkadakileri döküp üstte çıkaranlardan Ben ciddi söyledim. Paran varsa o dediğin de yapılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Haftaya vodafone satışa başlıyormuş. Bir arkadaşdan aldım haberi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2012 Aralık'tan önce zor. Edit: umarım adam akılı fiyatdan satarlar da fırsatcı siteler ortada kalır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 EarPods'larımız geldi Ancak düzgün kulaklık yapılmış.. Adamların herşeyi kalite herşeyi karizma.. Helal olsun aldığı paralar Hatta 1 tanesini satıyorum http://www.sahibinde...02956929/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Aralık'tan önce zor. Edit: umarım adam akılı fiyatdan satarlar da fırsatcı siteler ortada kalır 2200/2300 gibi fiyatlardan bahsediliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Avrupadan alınanlar direkt simfree mi oluyor ya da olup olmadığına nereden bakabiliriz bir fikri olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Avrupadan alınanlar direkt simfree mi oluyor ya da olup olmadığına nereden bakabiliriz bir fikri olan var mı? Hangi ülke bu bir, ikincisi zaten alırken sorabiliyorsun. En kötü model numarasını google'a yaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Hangi ülke bu bir, ikincisi zaten alırken sorabiliyorsun. En kötü model numarasını google'a yaz İsveç. Daha zamanı var bunun 2 hafta sonra filan alacaklar muhtemelen. Bir de alırken sorulan yere ne kadar güven olduğu da tartışılır bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 İsveç. Daha zamanı var bunun 2 hafta sonra filan alacaklar muhtemelen. Bir de alırken sorulan yere ne kadar güven olduğu da tartışılır bence. apple store'a gidip soracaksınız...Ayrıca kontrol ettim ülke'de simfree satışlar mevcut yani çalışır Fiyatı'da 911 $ buna vergi dahilse ve tax free yapılırsa biraz daha düşer.. yoksa da en az bu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 iphone 3.000 tl değil zaten 700 $ & 650 Eruo yani üreticinin verdiği fiyat bu.. gerisi alanın bonkörlüğü ve satıcının fırsatçılığı oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdussamed Acar Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2012 (düzenlendi) iphone 3.000 tl değil zaten 700 $ & 650 Eruo yani üreticinin verdiği fiyat bu.. gerisi alanın bonkörlüğü ve satıcının fırsatçılığı oluyor. Örneğin demiştim zaten... Türkiye'de yasal yollarla ithal edilmiş ve faturalı garantili bir iphone 5 in 2500-2600 den aşağı alınabileceğini sanmıyorum, fırsatçılık ağır bir itham, piyasada bu fiyatlarla istendiği kadar satılıyorsa bu ürünün piyasası ve fiyatı bu demektir... Bırak iphone 5 i ikinci el iphone 4 ü senin söylediğin fiyatlardan satabiliyorlar insanlar Fiyat arz-talep ile oluşur, tek başına fırsatçıların istismarları ile değil, hele ki serbest piyasalarda... Ha millet böyle fahiş rakamlarla iphone u talep ediyordur ama şahsen gider audi a3 alırım ama ne kadar güzel olursa olsun bi telefona o kadar parayı vermem, ya promosyon olacak ya bi yerden hediye gelicekte öyle kullanırım, bütün özelliklerini kullanıyor bile olsam, tüketim malzemesi haline gelmiş bir mobil iletişim cihazı için 1-2 bin lira benim için saçma sapan bir rakam, bu rakamı rahat ödeyebiliyor olsam da benim tüketici talebim bu yönde, ama benim taleplerim piyasayı belirliyor ütopyasında da değilim, zira bi dünya paraları bu hacetlere ödediklerinin farkındayım... Bense 1-2 yıl önce 250 liraya sahip olduğum xperia mini pro'm ile mutluyum vesselam... Ekim 27, 2012 A.Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap