Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Apple bu ay 50 ülkeye daha satışını başlatıyor. Ülkemize de 14 Aralık'ta başlıyor; satışını bilkom değil operatörler yapacak. (Turkcell-Avea- Vodafone) Fiyatları henüz açıklanmadı. Apple has announced that they're launching the iPhone 5 in 50 more countries this month. Friday, December 7 will see the iPhone 5 coming to South Korea. Friday, December 14 will see it come to Albania, Antigua and Barbuda, Armenia, Bahamas, Bahrain, Bolivia, Brazil, Chile, China, Costa Rica, Cyprus, Ecuador, Grenada, Indonesia, Israel, Jamaica, Jordan, Kuwait, Macedonia, Malaysia, Moldova, Montenegro, Panama, Paraguay, Philippines, Qatar, Russia, Saudi Arabia, South Africa, Taiwan, Turkey, United Arab Emirates and Venezuela. And Friday, December 21 will see come to Barbados, Botswana, Cameroon, Central African Republic, Egypt, Guinea, Ivory Coast, Kenya, Madagascar, Mali, Mauritius, Morocco, Niger, Senegal, St. Kitts, St. Lucia, St.Vincent & the Grenadines, Tunisia, Uganda and Vietnam. Buna ek olarak zaten 47 ülkede satışa devam etmektedir toplam 97 ülkede resmi olarak satışı başlamış oluyor 2012 yılı sonu itibarıyla. In addition to the 47 countries that already offer the iPhone 5, there launches will bring the total to 97 by the end of 2012. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Turkcell Fiyatları 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 14 Aralık'ta 2.139 TL ile Avea’da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 14 Aralık'ta 2.139 TL ile Avea’da Avea 10tl daha ucuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Söğüşlesinler, söğüşlenelim, söğüşlendim... (şemsiye açılmasın diye dua edelim hep beraber) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Burak Satıbol @buraksatibol iphone 4s telefonuna bizim hanım ios 6.0.1yükledi. wi-fi bağlanamıyor. Ne yapalım? Anlayan arkadaşlar bi zahmet yardım edin. havar komşular havar...salih abiye yardım lazım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 havar komşular havar...salih abiye yardım lazım... Restore etsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Restore etsin adam sildi yazdığını... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Bunlarda bizim iphone'lar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 siyah-beyaz kılıfın güzel olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 (düzenlendi) Gözünaydın yakup Bizimkine kaldı 2 gün Ocak 2, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Hayırlı olsun Yakup ama sedef kaplamalı tavlada hiç fena değilmiş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Buda benim i5 şimdi ulaştı elime 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Güzel telefon, iphone 4'ü 1 yıldan sonra koruma filmi ve kılıf olmadan kullandım kısa sürede pert oldu, şimdi i5 de Assistive Touch bile kullanıyorum o denli tırstım arada birde galaxy s3 yedim çünkü.., Hayatımızı çok kolaylaştırıyor fakat iyi bakmak lazım. Bu arada güzel bir araç kiti arıyorum, fazla sarsıntı yapmayan, sallandıkça ses çıkarmayan, navigasyon İGO yükledim, İstanbul trafiğinde araç kiti şart, i5 için kullanan varsa tavsiye alabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 İphone'un en sevdiğim yanı şikayet edip durduğum, "Bluetooth ile araca bağlanınca istendiğinde sadece telefondan konuşma" işini çözmesi 5S çıksa da alsak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap