çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 (düzenlendi) İzmir de bir elektronik bayii amerikada iphone 5 kuyruğunda bekleyecek eleman arıyormuş http://haber.mynet.com/yok-boyle-is-652366-ilginc-haberler/ Eylül 21, 2012 çetin kılıç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 İkisinin özelliklerinin karşılaştırmalarına bakarsan aralarında baya bir fark olduğunu görürsün ama 4s ile 5 arasında ben öyle uçurum bir fark göremedim açıkçası Eline bile almadın bırak onu gözünle bile görmedin . Güzel Uçurum fark'ı ben de göremedim s2 ile s3 arasında atlasan sakat bile kalmazsın o derece Ayrıca senin için uçurum faklar bunlar ise haklısın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 İzmir de bir elektronik bayii amerikada iphone 5 kuyruğunda bekleyecek eleman arıyormuş http://haber.mynet.com/yok-boyle-is-652366-ilginc-haberler/ Gidilir orada olmak keyifli, güzel sohbetler oluyor . iPad 2 zamanında ordaydım İşte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Gidilir orada olmak keyifli, güzel sohbetler oluyor . iPad 2 zamanında ordaydım İşte Tabiki gidilir bütün masrafları firma karşılıyor ve günde 100 usd veriyor imkanı olan gitmeli.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Vize olayı zaman alır. Bitti benimki Gerçi bunlar çakal adamlar giden adamlar çok sey ister kesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 (düzenlendi) Eline bile almadın bırak onu gözünle bile görmedin S3 üde elime almadım alsamda uzun soluklu kullanmadım ben telefonların açıkladığı fabrika verileri ile konuşuyorum.Elime alınca i phone un ekranımı büyüycek yada işlemcisimi fırlıycak görünen her şey ortada ama sen hala görmemek için diretiyorsun.Samimiyetimize istinaden bir kaç yorumum olucak sana. Kusura bakma yakup ama bence sen takım tutar gibi telefon markasına bağlısın sen.Ben veya bi başkası ne dese sen göremiyceksin çünki görmek istemiyorsun. İşte bu yüzden ben artık bu konuda sana bişeyler anlatmaya çalışmıycam çünki dediğim gibi kendimi yormaktan başka bişey değil sana bunu anlatmak Eylül 21, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Tabi herkes aptal sen herşeyi gören tek kişisin bunu unutup da cevap verdim aptal olan benim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 (düzenlendi) Tabi herkes aptal sen herşeyi gören tek kişisin bunu unutup da cevap verdim aptal olan benim. Ben öyle bişeymi dedim ben seninde içinde olduğun birçok kişinin iphone ile duygusal bir bağları olduğunu ve bu yüzden devamlı bu ürünü seçtiklerini düşünüyorum.Geri kalan ise sadece görüntüsü ve statüsü için i phone alıyor kanısındayım.Yoksa i phone 5 in gerçekten işletim sistemi ve fiziksel görüntüsü haricinde ne htc ile nede samsung ile yarışamaz bence Eylül 21, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Sen saygı duymuyorsun görüşlere. Farkında degilsin kusura bakma . . Benim bu konudaki yazılarıma cevap verme niye veriyorsun ki madem takım gibi tutuyorum hem kimseyi ilgilendirmez. Objektif oldukça fazla yorum yazdım . Göremiyorsan banane. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 (düzenlendi) Sen saygı duymuyorsun görüşlere. Farkında degilsin kusura bakma . . Benim bu konudaki yazılarıma cevap verme niye veriyorsun ki madem takım gibi tutuyorum hem kimseyi ilgilendirmez. Objektif oldukça fazla yorum yazdım . Göremiyorsan banane. Yakupum kızma ya ben kendi fikrimi söylüyorum benim fikrim beni seninki seni bağlar.İkitane ensesi kalın godoş için birbirimizi daha doğrusu benim seni kırmama (fikrine saygı duymadığımı düşünmene sebep olarak) ne gerek var. Bu dünya kimseye kalmaz steve jacops a bile kalmamış Eylül 21, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 ben 3yıldır iphone kullanıyorum başkada bişey kullanmam bugünden sonra ister fanatik desinler ister duygusal bağ. anneme samsung galaxy gio aldık ucuz diye o bir sorun yaşamadı ancak babamada samsung galaxy mini aldık bir çok stabilite sorurunu yaşadı arayanlar görünmedi arayan oldu telefonu açamadı vs vs çevremdeki koyu androidçilerde iphone almaya/alcam demeye başladı. olay donanım vs değil onlar göz boyama yok 1.4 ghzymiş rami bukadarmış vs vs aslında hemen hemen hiç birşey ifade etmiyor, adam oturmuş kendi chipini tasarlamış üzrerine işletim sistemini yazmış daha ne ghz mhz bahsediyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Ozancım ben yandım sen yanma gerek yok kullanınca anlıyorsun herşeyi. Bende almadan önce umursamadan saldırıyordum öyle böyle diye. Çark ettik kaldık . Öyle yani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Bence donanım veya telefonun şekli çok önemli değil. Benim iphone dendiğinde aklıma gelen tüm negatif konular ios ile ilgili. Para kazanmak adına kendi ekosistemlerini bozmuyorlar ve kullanıcıya istediği özgürlüğü vermiyorlar. Geri kalan konuşmalar donanım anlamında çok önemli değil, hepsi yeterince hızlı. Android zamanında yaşadığı sıkıntıları bugün üst düzey telefonlarında atlatmış görünüyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Bu arada yeni bir dalga geliyor olabilir. HTC ve Nokia windows yazılımlı telefonları çıkarıyor. Güzelde görünüyorlar. Bu Htc ne yapsa güzel yapıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 En sonunda hayvani duyguları bastırdı :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap