Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Barçın büyümez mi ya? Gaziemir'de eğitim okulunda eğitim için forma yaptıracağız dediler. Hooppp Barçın'da yapıldı eşofmanlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 efsane 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 peki bunu hatırlarmısınız vialux ve omax marka saatler cok ünlüydü ozaman sonra seiko 5 geldi bitirdi hepsini omax hala var ama.. birde trt2 de erhan konuktan timex saat kazanmıştıım..pop saatinden..bozulduuuuuuu güneşte kalmış..içi ışıklıydı dügmesine basınca kadranı aydınlanıyordu ilk o yapmıştı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 bendede casio uazktan kumandalı vardı ne yaramazlıklar yapardım onunla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 efsane Anammmm saatlerimizi yedi bu meret kutu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yarım saatdir arıyorum ilk renkli televizyonumuz Ağlıycam şimdi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 en nostaljik şey ise bugün büyük gazete manşetlerinde bile esamesi okunmayan 12.09.1980 darbesiydi... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 He-Man 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yarım saatdir arıyorum ilk renkli televizyonumuz Ağlıycam şimdi çok garip bir alet düşünsenize..ses dalgalarını alıp resime dönüştürüyor...inanılmaz geliyor insana...bulan cok kafalı biriymiş sagolsun...hemses ver hemde görüntü...hemde renklere ayır... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 sen ağlama......... :kıhkıh: :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 çok garip bir alet düşünsenize..ses dalgalarını alıp resime dönüştürüyor...inanılmaz geliyor insana...bulan cok kafalı biriymiş sagolsun...hemses ver hemde görüntü...hemde renklere ayır... Ama bu olmadan bir hiç 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 tetris..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Söze gerek yok videolu yıllar. Burada VHS nedir bilmeyenler vardır. Bu betamax idi. Bunu programlar istediğim saatte kayıt yapardım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Arkadaşımda amstrad vardı. Kasetten oyun yüklerdi satır satır; 1 saatte falan yüklenirdi bir oyun. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Söze gerek yok videolu yıllar. Burada VHS nedir bilmeyenler vardır. Bu betamax idi. Bunu programlar istediğim saatte kayıt yapardım. ne almancamızı ilerletmiştik amma günlerdi.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap