Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 tetris..... Tetris ne ki. Burada game watch deyince saat sanan, ne olduğunu bilmeyenlerde vardır şimdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 tetris...ozamanın psp sinin atası...kubik şekillerinin yukarıdan akarak geldiği ve tamamlanan hersatırın yokolduğu bir oyun...bunu oynatan aletler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Arkadaşımda amstrad vardı. Kasetten oyun yüklerdi satır satır; 1 saatte falan yüklenirdi bir oyun. amstrad değilmiydi , bende de vardı , vay anam vayy Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 tetris...ozamanın psp sinin atası...kubik şekillerinin yukarıdan akarak geldiği ve tamamlanan hersatırın yokolduğu bir oyun...bunu oynatan aletler... Onu biliyorum , ondan önce gamewatch vardı. Aynı tetris gibi renkli ekran, bip bip öterlerdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Bu arkadaşımda vardı her gün iki salak oyununu oynardık. Bıundan sonra Commodore 64 ve Amiga 500 geldi. Ben Amiga alabilmiştim. Liseye geçerken almışlardı. Benimki Alman F klavye idi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Tetris ne ki. Burada game watch deyince saat sanan, ne olduğunu bilmeyenlerde vardır şimdi. Bende şundan vardı. 4 tane tavuk paso yumurtluyordu bende aşağıdaki tilki ile yumurtaları topluyordum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 (düzenlendi) bunlarsız olurmu 80 ler 90 lar Eylül 12, 2012 Tolga Başaran tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 yaşlanmanın ilk belirtisi geçmiş günlere duyulan özlem ve o zamanları anmakla başlar..... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Anammmm saatlerimizi yedi bu meret kutu Biz kolu kırmıştık ve içini açıp, tellere basarak kullanıyorduk joystick gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 yaşlanmanın ilk belirtisi geçmiş günlere duyulan özlem ve o zamanları anmakla başlar..... E bitirdin konuyu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Biz kolu kırmıştık ve içini açıp, tellere basarak kullanıyorduk joystick gibi Biz arkadaşla eskiciden sağlam sepha alıp üzerine atari salonlarındaki metal kollardan taktırmıştık. Sensible soccer oynuyorduk. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 E bitirdin konuyu doğru sıkıcı geliyor...artık...ne lan bu 80 ler...salak salak şeylerle eğlenmişik işte..2080 lerde 2180 seksenlerde neler olucak onlar lazım bana benim göremeyeceklerim olanlar onlara üzülüyorum gerçekten...ben... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 yommaho yommasoo diye söylerdik küçükken AMKSPOR 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=a0P8xGlLhkI&feature=related 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap