Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 O zaman flashi kaldiriyoruz kafadan bak iyiki acmisim bu konuyu Samsungdaki S note cok hosuma gitti bi videolarini izleyin isterseniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Android'de de gitti Ferhat abi. 4.1 Jelly Bean ve ondan sonraki gelecek sürümlerde flash yok artık. İyi olmuş madem artık işe yaramıyor gereksiz yer kaplayıp arkada çalışıp kasmasın bizi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Samsung hakkında http://www.androidturkiye.net/2012/09/13/inceleme-samsung-galaxy-note-10-1-n8000/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Samsung hakkında http://www.androidturkiye.net/2012/09/13/inceleme-samsung-galaxy-note-10-1-n8000/ Ekran cozunurlugu daha iyi olsaydi ah ama bunu tercih edicem gibi gozukuyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Ben daha geçen hafta samsung galaxy tab2 10.1 aldım eşime d.günü hediyesi. Ama ikimizde kullanıyoruz. Ancak bu konularda çok bilgim olmadığı için birşey diyemeyeceğim fakat biz memnunuz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Ben daha geçen hafta samsung galaxy tab2 10.1 aldım eşime d.günü hediyesi. Ama ikimizde kullanıyoruz. Ancak bu konularda çok bilgim olmadığı için birşey diyemeyeceğim fakat biz memnunuz Hep öyle oluyor zaten bu eşinizin size doğum gününüzde teflon tava alması gibi bir şey sanırsam İşte burda asıl sorulacak soru eşinizemi yoksa kendinizemi hediye aldığınızdır. Ben 5 sene evvel eşime hediye olarak dizüstü bilgisayar almıştım ama yıllardır ben ondan çok kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Focus'u aileye, Corsa'yı eşime aldım zaten Bu genelde böyle olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 (düzenlendi) Samsung Galaxy Note 10.1 electro world darty gibi mağazalarda yok hepsiburadada yok sadece sahibindende 2 3 tane buldum konyada ikisi biri kadıköyde Sizce alınır mı bu şekilde yoksa garantili faturalı elektronik mağazalardan mı alınmalı ? Eylül 14, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Öyle de alınır da Sabri abi beni hiç dinlemiyorsun. :kıhkıh: Transformer Infinity diyorum. Öyle de alınır benim gibi kazara felan yanlış rom kurmazsanız sorunsuz kullanırsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Yeni trend html olsa da yeni trendler ne kadar sürede internetin çoğunluğunda yer alır onu araştırmak lazım belkide. Yeni trend bence Adobe Air olacak ki hiç bir platform gözetmeksizin tablet ve telefonlarda iş görebiliyor bildiğim kadarıyla. Ayrıntılı araştırma yapmadığımı da belirtiyim yanlış yönlendirmiş olmıyım. Bence yeni trend Adobe Air olacak ve olduğunda android ios win8 pek birşey farketmemeli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 HTML5 'de birşey ayırt etmiyor ve herkes buna geçiyor bile..HTML'nin yeni dili bu yani amerika'nın baştan keşfi değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Samsunga karar verdik Yakında alıcaz fakat daha yetkili satıcılarda yok yurtdışından getirmiş olan kişilerden alıcaz bir sorum var aldık ürünü 2 3 ay sonra benden kaynaklanmayan bir sorun oluştu ben bunu samsunga götürsem forum istanbuldaki mağazaya falan garanti kapsamına alırlar mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Samsunga karar verdik Yakında alıcaz fakat daha yetkili satıcılarda yok yurtdışından getirmiş olan kişilerden alıcaz bir sorum var aldık ürünü 2 3 ay sonra benden kaynaklanmayan bir sorun oluştu ben bunu samsunga götürsem forum istanbuldaki mağazaya falan garanti kapsamına alırlar mı? Uluslararası garanti varsa alınır. HTC'de müşteri hizmetlerini arayıp imei numaranı veriyorsun. Bazı cihazlar (unbranded) garanti kapsamında şuradaki KVK'ya gidin diyorlar. KVK kabul ediyor. Fakat telefon değişimi kapsam dışı, sadece tamir/parça değişimi oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Uluslararası garanti varsa alınır. HTC'de müşteri hizmetlerini arayıp imei numaranı veriyorsun. Bazı cihazlar (unbranded) garanti kapsamında şuradaki KVK'ya gidin diyorlar. KVK kabul ediyor. Fakat telefon değişimi kapsam dışı, sadece tamir/parça değişimi oluyor. Peki 2 yıl mıdır? Birde telefon değil ki tablet bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Peki 2 yıl mıdır? Birde telefon değil ki tablet bu Demek istediğim uluslararası garanti diye birşey var. Şartlarını ve Samsung'da Türkiye için geçerli olup olmadığını öğren. Nikon'da Türkiye için geçmez mesela. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap