ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 (düzenlendi) Mobile devices da flash destegi bitti. Dalga mı geçiyorsun Yav devir html5'de Ne flash desteği yakup kim dedi onu gayipten yazılarmı görüyon Sayende bişey daha öğrendik Flash olayını halletti demek ios Eylül 13, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Ne flash desteği yakup kim dedi onu gayipten yazılarmı görüyon Sayende bişey daha öğrendik Flash olayını halletti demek ios http://m.engadget.com/2011/11/09/adobe-confirms-flash-player-is-dead-for-mobile-devices/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 (düzenlendi) http://m.engadget.co...mobile-devices/ Başımız sağolsun iyi bilirdik Kesin appleın işidir bu çekemedi öldürttü.Desene aplle flash olayını değil ama flash ı halletmiş Eylül 13, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Android'de de gitti Ferhat abi. 4.1 Jelly Bean ve ondan sonraki gelecek sürümlerde flash yok artık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Android'de de gitti Ferhat abi. 4.1 Jelly Bean ve ondan sonraki gelecek sürümlerde flash yok artık. Neeey ?!?! Nasil yok niye yok yaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Arkadaşlar flash'lı site kalmayacak ki neden flash olsun, flash'ın ne faydası var ki? yük getiriyor cihazlarınıza. HTML5 ondan çok daha iyi ve güvenilir bir sistem rahat olun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Arkadaşlar flash'lı site kalmayacak ki neden flash olsun, flash'ın ne faydası var ki? yük getiriyor cihazlarınıza. HTML5 ondan çok daha iyi ve güvenilir bir sistem rahat olun Yakup suan elimde ios 5li ipad 2 var kuzenimin mesela milliyet.coma giriyorum o ustteki reklamlari falan oynatiyor flash o degil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Gif olabilir o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Gif olabilir o Mesela girdim icinde kendi video oynaticisi olan bi siteye quicktimela acti ? Ben mi bilmiyorum bu flashplayeri ? Flashplayer olmayinca eksik olan sey nedir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Flash ile yapılan site açılmaz sadece. Sabri dediğim gibi flashli site kalmayacak onlar html5 de olabilir.. Misal banka hesap siteleri açılmaz onlar icin app var zaten. Gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Flash ile yapılan site açılmaz sadece. Sabri dediğim gibi flashli site kalmayacak onlar html5 de olabilir.. Misal banka hesap siteleri açılmaz onlar icin app var zaten. Gibi Mesela suan iPadden giriyorum ben flashi cok abartmisim ya Ama galaxydeki note alma ozelligi cok iyi multitasking var falan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Mesela suan iPadden giriyorum ben flashi cok abartmisim ya Ama galaxydeki note alma ozelligi cok iyi multitasking var falan Aynen sabricim iOS 6 ile daha da iyi. iPad'i application'ları ile daha fazla seversin. artık her site app yapmaya başladı sayılır o yüzden flash vs arka planda kaldı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 insanlar iş toplantılarına sunumlarını göstermek için , ve hatta iş görüşmesinde bile ipad lerle gidiyorlar ... İpadi facebook veya twitter için üretmiyorlar ... kaldıki facebook twitter ipad'e entegre olabilmek için para harcıyorlar ... Onun dışında da , Flash sitelerin miyadı doldu artık , yeni web trendleri html5 tir .... Flash siteden kastın çakal çukal dizi seyretme siteleriyse onu ben bilemicem ... Zaten o tip video izlemek için tablet alma pilini dayandıramazsın ... Evde takılacaksan açarsın pc den seyredersin zaten ... Samsung televizyon yapar , Aplle bilgisayar , telefon ve tablet yapar .... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 yani nasılki gidip vestel den 3d televizyon alınmayıp samsung alınıyorsa buda öyle birşey bence ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 zaten flash dediğimiz , heleki hürriyet.com da iğrenç web reklamları bannerlerı zaten görme app store dan indirilir hurriyet.com.tr miss gibi haberini okursun ... Dikkat edin bütün flash siteler Japon Keranesi gibidir 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap