İbrahim Maden Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2012 Bu aralar sevdiğim insanlar ya hayatlarını keybediyor yada hastanelik oluyorlar,geçmiş olsun diyelim . Neşet Ertaş hastaneye kaldırıldı! Ünlü Türk Halk Müziği besteci, söz yazarı ve yorumcusu Neşet Ertaş, rahatsızlanarak İzmir'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Güncelleme:13 Eylül 2012 08:12 İzmir'de yaşayan ünlü sanatçının önceki gün rahatsızlanması üzerine yakınları tarafından hastaneye getirildiği öğrenildi. Ertaş'ın, özel hastanenin Onkoloji Servisi'nde tedavi altına alındığı belirtildi. Ertaş'ın tedavi altına alındığı hastane yetkilileri, "Neşet Ertaş Bey'in hayati riski yok. Ancak bir süre daha hastanemizde tedavi görecek" dedi. Önceki gün hastaneye kaldırılan Ertaş'ın Onkoloji Servisi'nde tedavi edildiği ve odasına ziyaretçi kabul edilmediği öğrenildi. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 üzücü....Allah acil şifalar versin.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Allah acil şifalar versin.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Allah şifa versin. İzmirde yaşadığını bilmiyordum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Acil şifalar dilerim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Geçmiş olsun,acil şifalar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Neşet ustaya acil şifalar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Neşet ustayı kaybettik sevenlerinin ve ailesinin başı sağolsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 İzmir'de bir haftadır hastanede tedavi gören Türk Halk Müziği'nin efsane isimlerinden Neşet Ertaş, 74 yaşında hayatını kaybetti. 23 YIL SONRA TÜRKİYE'YE DÖNDÜ Sağlık sorunları nedeniyle kardeşinin yanına, Almanya'ya giden Ertaş'ın 23 yıllık vatan hasreti de başlamış oldu. 2000 yılında İstanbul'da verdiği konserle yeniden ülkesinde sahneye döndü. Gurbet yıllarında kendisine Erdoğan Atakar tarafından takılan "Bozkırın Tezenesi" lakabı halk ozanıyla adeta bütünleşti. Süleyman Demirel zamanında kendisine sunulan 'devlet sanatçılığı' unvanını; "Halkın sanatçısı olarak kalmak, benim için en büyük mutluluk" diyerek geri çevirdi. UNESCO tarafından "yaşayan insan hazinesi" kabul edilen Ertaş, İTÜ Devlet Konservatuarı tarafından fahri doktora ödülüne layık görüldü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Yeni başlık açacaktım yakup ama sen söylemişsin gerekeni başlığı değiştirelim istersen. Mekanı cennet olsun . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Baldızım sayesinde tanışmıştım. Allah rahmet eylesin. Son yıllarda daha değeri bilinir olmuştu. cahildim dünyanın rengine kandım hayale aldandım boşuna yandım seni ilelebet benimsin sandım ölürüm sevdiğim zehirim sensin evvelim sen oldun ahirim sensin sözüm yok şu benden kırıldığına gidip başka dala sarıldığıma gönülüm inanmıyor ayrıldığına gözyaşım sen oldun kahirim sensin evvelim sen oldun ahirim sensin garibim can yıkıp gönül kırmadım senden ayrı ben bir mekan kurmadım daha bir gönüle ikrar vermedim batınım sen oldun zahirim sensin evvelim sen oldun ahirim sensin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 (düzenlendi) http://youtu.be/SzDplICqXzI ışığın bol olsun......Allah rahmet eylesin..... Eylül 25, 2012 Tevfik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Z3yU8WiKrVU&feature=related 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Mekanı cennet olsun.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Yarın kırşehirde toprağa verilecek . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap