Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Mekanı cennet olsun...Allah rahmet eylesin.......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 ODASINA GİRİNCE "EYVAH" DEMİŞTİM İÇİMDEN Hayatta olduğu için yazamamıştım... Vücuduna yayılmış o kanserle boğuştuğu için susmuştum. Odasından çıkınca, "hadi şimdi biz de ona şifa türküleri söyleyelim" demiştim. Moral olsun diye. Ama biliyordum ki bitmişti. Hastanedeki odasına girince "eyvah" demiştim içimden… Neşet Ertaş bitkindi. Gözlerini zor açabiliyordu. Elini biraz kaldırabildi. Uzanıp tuttum. Buz gibiydi… Sazı gönüllere bağlayan o eller buz gibiydi… Elleeer… eller… elleeeer… Bir süre konuşamadım. Sonra; "Üstadım sana dostlardan selam getirdim. Hepimiz ayağa kalkmanı bekliyoruz!" diyebildim. Doğrulmaya çalıştı olmadı. "İzmir'e gelmek istedim. Herkese selam söyle. İnşallah kalkarım. " Durdum. Bir daha tuttum elinden. Ve dedim ki; "O kadar değer veriyoruz ki size!" O perişan haliyle… O bitkin bakışlarıyla… O yorgun yatışıyla; Yine Anadolu'nun kalp tarihinden, gönül ikliminden bir ders verdi… Son dersiydi belki de bu: Dedi ki; "Eksik olmayın ancak değer olan değer verir…" İçime işledi o söz: "Değer olan değer verir!" Her şeyin değerini yitirdiği, öfkenin, kıskançlığın, nefretin, pusunun, tuzağın, kol gezdiği bir dönemde ne kadar ihtiyacımız var bu söze: "Ancak değer olan değer verir!" Yavaşça kapattı gözlerini. Çıktım odadan. Arkamda bir büyük hayalin, bir büyük ruhun son bakışlarını bıraktığımı bilerek sildim gözlerimi… Bugün bütün sazlar,. Senin için bağlanacak gönüllere… Eyvallah demek var sana büyük usta… Allah rahmet eylesin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Allah rahmet eylesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 sen de gittin be usta ...allahın rahmeti üzerinde olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Neşet Ertaş, devlet sanatçısı ünvanını elinin tersiyle itip 'ben halkın sanatçısıyım o sıfat bana yeter' diyen gerçek sanatçı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Gönlü zengin bir insandı . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Başımız sağolsun bir çınar daha devrildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Mekanın cennet olsun; hakka yürüme sırası sana gelmiş usta. Bir anadan dünyaya gelen yolcu Görünce dünyaya gönül verdin mi Kimi böyük kim böcek kimi kul marak edip heçbirini sordun mu Bunlar neden nedenini sordun mu İnsan ölür ama uruhu ölmez Bunca mahlukat var heç biri gülmez Cehennem azabı zordur çekilmez Azap çeken hayvanları gördün mü Insandan doganlar insan olurlar Hayvandan doganlar hayvan olurlar Hepiside bu dünyaya gelirler Ana haktır sen bu sirra erdin mi Vade tekmil olup ömrün dolmadan Emanetçi emaneti almadan Ömrüyün baginin gülü solmadan Varip bir canana ikrar verdin mi varip bir cananın kulu oldun mu Garip bülbül gibi feryat ederiz Cehalet(cahiller) elinde küskün kederiz Hep yolcuyuz böyle geldik böyle gideriz Dünya senin vatanin mi yurdun mu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Canberk Eken Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 "...Vade tekmil olup ömrün dolmadan Emanetçi emaneti almadan Ömrünün baginin gülü solmadan Varip bir canana ikrar verdin mi Varip bir cananın kulu oldun mu? Garip bülbül gibi feryat ederiz Cehalet elinde küskün kederiz Hep yolcuyuz böyle geldik böyle gideriz Dünya senin vatanin mi yurdun mu?" 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cem aksoy Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Allah rahmet eylesin. bir hazine idi. artık yeni eserleri birdaha çıkmayacak elde kalanlar ile yadedeceğiz üstadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2012 Dün usta son yolculuğuna böyle uğurlandı . http://video.mynet.com/habervideo/Neset-Ertas-a-veda/1471557/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap