emre mızrak Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2012 Arkadaşlar kullanan var mı? Varsa tavsiyeniz hangi marka? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 (düzenlendi) Hava filtresini K&N ile degistirmek ne fayda sagliyor benim araca olur mu tdci Eylül 15, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi İmla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 K&N 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 O işi T.mete sorucaksınız Onun ilgi alanı motor ve yürüyen aksam modifiyesi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Kutu içi performans filtresi alın. Açık filtre için ya aracınıza uygun CAI kit bulacaksınız yada o kiti kendiniz tasarlayacaksınız. Onun haricinde çekeceği sıcak hava ile motorunuzun gücü düşer yakıt sarfiyatı artar. Benim tavsiyem K&N in kutu içi filtresidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Focusu bilmem ama benim jazzda KN kutu içi filtre var. Alt devir zayıflığını bir nebze giderdi diyebilirim. Temizlerken yağını abartmazsan bir zararı olacağını da sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 emre mızrak Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 KN kutu içi filtre fiyatı nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nuri Karalar Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 kesinlikle K&N Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Ben baktım Focus 3 1.6 benzinliler için KN E-2993 oluyor. http://www.knfilters.co.uk/search/product.aspx?Prod=E-2993 Ereyon.com da fiyatı 167 TL (fiyatı pahalıymış yav) http://www.ereyon.com.tr/urun/fordk-nkutuicifiltree-2993-7461-7461.aspx Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Yurtdışından takılmadan gelir bu ürünler. 90 $'ı geçmesin yeter. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 T.Mete Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 (düzenlendi) Açık filtre istiyorsanız uygulama yapacaksınız sanırım;focus benzinliye göre özel bi kit yok.Siz yapacaksanız size önerim aem dryflow ve yi bir egzozcu.Maf sensörün yerleşeceği yere de dikkat etsinler .Çünkü fazla dışarıda montesi mafın yanlış-eksik okumasına ve yapılan işin çöpe gitmesine neden olur."Açık" filtre dediğinize göre bu işten az çok anlayan biri olduğunuzu farz ediyorum.Amaç giriş yapan havanın sıcaklığının motor sıcaklığından etkilenmemesini sağlamaktır. Bu amaçla soğuk havayı alacağınız yer ve kullanılan malzemenin cinsi de önemli.60 lık metal bir boru iyi bir emiş için yeterli.Havayı almak içinse sis farının üstündeki siyah plastiği kesmenizi öneririm .Daha da ayrıntılı yazabilirim epey bir yazılacak çizilecek husus var , bunlarla uğraşamam diyorsanız kn 2993 kodlu kutu içi hava filtresi oem parça değişimi yeterli olacaktır. Eylül 14, 2012 T.Mete tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Benim tapatalkta bi sorun var silip tekrar yuklicem yazmadigim seyleri yaziyo amp amp falan yazmis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 T.Mete Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 (düzenlendi) Olur ayni parca,hava gecirgenligi fazla daha erken devirlenir yaşadığin yerin toz durumuna bağli 15 bin de dokunmadan gidebilir,temizleme solusyonlari var sprey deterjan arti yaği.onu da alacaksiniz mecburen Eylül 15, 2012 T.Mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Olur ayni parca,hava gecirgenligi fazla daha erken devirlenir yaşadığin yerin toz durumuna bağli 15 bin de dokunmadan gidebilir,temizleme solusyonlari var sprey deterjan arti yaği.onu da alacaksiniz mecburen Ee supermis peki ben degistirebilirmiyim ? Birde motor sesinde bir farklilik yaratirmi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 T.Mete Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Değistirirsin 4 tane 7 mm lik vida sokuceksin.ses bekleme dizelde, motor sesinden başka 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 emre mızrak Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Abi bu filtreyi uygun fiyata alabileceğim bir site var mıdır? motor performansında artış bariz olur mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
emre mızrak
Arkadaşlar kullanan var mı? Varsa tavsiyeniz hangi marka?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap