Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Tmm şimdi oldu. Satılık kategorisi güncel ilan başlığında çıkmıyor . O yüzden haberim olmadı benim. Gayet makul bir ilan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Bu arada, Bir topluluk oluşturabilirsek, chipleme konusunda her türlü aktiviteye, arge çalışmasına ben varım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Yazdığı gibi abi neyi açıklıyim bilemedim ki aldığın yola göre tüketim salınım fiyat sürüş zamanı mevcut bu 2. vites son sürat sağdaki ise yolun eğimini ölçmeniz için var.. hem sağ-sol hem normal eğim bu kadranda 90 ile giderken ki asıl hızımız ------------- sağdaki ise 3.vites maksimum sürat yine kadran 143 civarı bişeydi. Yine başlatacağınız güzargah ile yaptığın hızlanma ve yavaşlama yani kırmızı hızlı sarı orta yeşil yavaş.. Motor'daki som durum varsa hata kodları çıkar burada vs vs vs Programı açtıktan sonra hesaplanan ortalama tüketim ve yakıt doluluğuna göre gidebileceğim mesafe Bu anlattıklarım ios üzerindeki bir program profesyonel olarak ilk mesajdaki pc programları daha iyi tabiki.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Abi bunu araca takınca ne oluyor amaç ne aracın bilgilerinin falan mı görüyoruz baktım anlayamadım da kısaca anlatabilir misin? Aracın bilgileri, hata kodları performans verileri vs vs bende detay bilmiyorum daha yeni yeni kullanıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 (düzenlendi) Yakup tatildeyim yoksa erkenden yazacaktım,üşenti de diyebiliriz 3 yıldır kullanıyorum ;sorular varsa cevaplayabilirim. Android ya da symbian işletim sistemli telefon, tablet ya da bilgisayarınıza, arabanızın aşağıdaki bilgilerini anlık olarak bu cihazla iletip görebilirsiniz: Arıza kodlarını gösterir ve SİLER Barometre basıncı EGR komutası Motor soğutma sıvısı sıcaklığı Motor yükü Beygir Emilen havanın sıcaklığı ve basıncı KM başına tüketim Ort. tüketim 100 km başına harcanan litre Avans zamanlaması yakıt seviyesi (benzin) Tork arıza kodları motor arıza ışığı söndürülmesi hız devir gps bilgileri Hangi araçlarda işe yarar: OBD girişi olan 2001 sonrası hemen hemen tüm araçlarda işe yarar. Kablo derdi? kablo derdi yok, bluetooth ile çalışır. 1-2 dk montaj yapılır. Eylül 14, 2012 T.Mete tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Chiptunning de yapabilirsiniz belki. Sonuçta yapanlar ODBII bağlantısı ile programlıyorlar tekrar. Yeterki gerekli programları bulalım 10 dolarlık chipsetle ecuyu flashliyemezsiniz(tekrar proglamak ya da) ,üzgünüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 (düzenlendi) Örnek olsun diye youtube dan videolar ; Focus cihaza galaxy s3 Fiesta Galaxy Her 2side android torque kullanmış.Symbian Obdscope windows içinse yakup yazmış epey yazılım var. Eylül 14, 2012 T.Mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 ScanMaster Link'i oyuncağı içinde, ilk mesajdaki gibi yapılacak kurulum https://hotfile.com/dl/172118064/5cd9348/Focus-SM.zip.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Bu sitede detaylı anlatım mevcut;http://www.elm327tr.com/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Hakan Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Merhaba, focus 3'te odb2 portu nerededir? Birde önerebileceğiniz bir odb2 cihazı var m? Aşağıdaki linkte bir kaç ürün var ama hangisini alacağıma karar veremedim. Bu konuyla ilgili tecrübesi olan arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum. Saygılar http://dx.com/c/car-accessories-799/diagnostic-tools-equipment-713/code-readers-scan-tools-725 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Far kontrol ünitesinin altında. iphone ile kullanacaksanız Wİ-Fİ ile çalışanı alın. Android ile kullanacaksanız BT ile çalışan da olur. Tavsiyesi işi zor en çok satılan yorum alanı alın işte çok önemli değil çalışsın yeter. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Tablet ve tel. Müzik dinlemeyi BT ile yapıyoruz, daha kullanışlı ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2016 (düzenlendi) Link gırık admin :=) @Yakup Çağatay Temmuz 19, 2016 Çağlar Kasımoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2016 8 dakika önce, Çağlar Kasımoğlu said: Link gırık admin :=) @Yakup Çağatay Sileyim konuyu Şimdi bununla uğraşamıycam Şaka bi yana benim obd birinde ama nerde bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Kağan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2018 hocam arıza kodlarına bakmak ve silmek için bir cihazda ben almak istiyorum aracım 2006 c max ghia hangi cihazı önerirsiniz forumda aradım ama acemi olduğumdan heralde bulamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap