2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız×
Hoş Geldiniz!
Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Selamlar, sağ arka koltuk zemininde paspasın altında bir eşya bölmesi var. Bölmenin kapağını kaldırınca siyah bir köpük görünüyor. Ancak köpük, sanki içinde bir alet var mış da çıkarılmış gibi duruyor, yani özel bir aletin kalıbı gibi görünüyor sanki. Birden içime bir kurt düştü, acaba o boşlukta birşey vardı da biri mi aldı filan dedim. Bilginiz varsa yardım rica ediyorum. Teşekkürler.
Soru
Tamer Ünlü
Selamlar, sağ arka koltuk zemininde paspasın altında bir eşya bölmesi var. Bölmenin kapağını kaldırınca siyah bir köpük görünüyor. Ancak köpük, sanki içinde bir alet var mış da çıkarılmış gibi duruyor, yani özel bir aletin kalıbı gibi görünüyor sanki. Birden içime bir kurt düştü, acaba o boşlukta birşey vardı da biri mi aldı filan dedim. Bilginiz varsa yardım rica ediyorum. Teşekkürler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
7
6
6
5
Popular Days
Eyl 15
22
May 8
11
Eyl 19
3
May 3
2
Top Posters For This Question
Serdar yaman 7 posts
Tamer Ünlü 6 posts
Berk Ş. 6 posts
Murat Kav. 5 posts
Popular Days
Eyl 15 2012
22 posts
May 8 2014
11 posts
Eyl 19 2012
3 posts
May 3 2014
2 posts
Popular Posts
Serdar yaman
ben bunu çeki halatını takmak için kullanılan parçaya benzettim
Murat Kav.
Bu sistemde de orta koltuğun minderini kaldırıp, sırtlığa yapıştırıyorsunuz, araçtan sökülmüyor yine. grand'ın orta koltuğunun bir kısmı sadece kumaş gibi. Katlayınca komple yandaki koltuğ
Engin Uzunoğlu
Tamer bey yazmış zaten çeki demiri stepnenin ordaymış.
Bu soruda 40 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap