Seçkin yavuz Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2012 Sony ses sistemi olmayan Focus 3'lerde en iyi sesi nasıl alabilirim yani bass ve tiz ayarını ne yapmalıyım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Kulağına nasıl hoş geliyorsa öyle yap senin zevkin sonuçta Ben 7 tiz 5 bass yapıyorum. Bu arada kendini tanıtmanı isterim.hoşgeldin. Burada; http://www.focusclubtr.com/forum/9-tanisma/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Seçkin yavuz Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Hoşbuldum teşekkürler yanıtın için ama bass 3 tiz 1deyken ses çok kötü geliyor bunun ideali nedir bunu biliyor musun ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Bass'ı yüksek tutma tiz biraz daha fazla olsun 5 falan bass ise 3 olması yeterli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Seçkin yavuz Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Tamam teşekkürler yarın denerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 (düzenlendi) Bass -2 tiz +4 yinede sesi acmaya baslayinca bass pat pat yapmaya basliyor. Arabayi ilk aldigim gun ayarladim hala boyle birde sesi bir cit one al arka hoperlorler cok zayif cunku Edit: Focus 2leri bilemem Onur 5e 7 falan yazmissin ama F3te o kadar sacma bir bass varki sonysiz birinde dinle 5e 7 yaparsan muzikten sogursun ben bassi -2de kullanmama ragmen sesi 10 getirince falan dikiz aynasi titriyor arkadaki arabayi goremiyorum Eylül 16, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Bu tamamen zevk meselesi... Tabii bir de müzik türü ve kaynağı önemli. Yani tek bir doğrusu yok. Ben doğal ve detaylı sesten hoşlanıyorum. Şu anda kullandığım ayarlar: Tiz +1, Mid 0, Bas -1 ve EQ Klasik. Bası çok açmak sesi boğabileceği gibi bazı araçlarda hoparlörlerin zırıldanmasına neden oluyor, tizi çok açmak da uzun vadede yorucu olur. Dengeli olması esastır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Ben bass-3 tiz 5 kullanıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 F1'lerde nasıl bu durum Orta Frekans(Mid) ayarı yok. Gerçi tizi +7'den -7'ye geçirirken pek bir fark göremiyorum sadece +7 'de daha canlı bir ses elde ediyorum. Bass ise +6'da verimli çalışıyor. Kullanım şeklim böyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Bunun ayarını kendin yapıcaksın kulağına nasıl hoş geliyorsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Ben Forumdan aldığım öneriye göre (Yanılmıyorsam Cem bey'den almıştım bu öneriyi) hazır ekolayzır ayarlarından birini kullanıyorum, kasik mi, jaz mı tam bilemiyorum ama, (hangisinin olduğunu da bilmiyorum ama, şu an arabam da yanımda değil zaten, ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 kadir ş. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 bende bası açayım dedim sag aynanın altındaki hoparlör patladı garantiden degişirmi acaba focus 3 style Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Değişmesi gerekiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 kadir ş. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 servise götürdüm patlamış dediler sipariş verdiler fakat degişim sırasında otosan ile yazışıp o zaman karar vereceklermiş garantiden olup olmadıgına Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Seçkin yavuz Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum ideal ayarımı bulduğumda paylaşıcam burda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Seçkin yavuz Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Bas 1 Tiz 3 böyle iyi Bası yükselttikçe ses kötüleşiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Seçkin yavuz
Sony ses sistemi olmayan Focus 3'lerde en iyi sesi nasıl alabilirim yani bass ve tiz ayarını ne yapmalıyım ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
5
4
3
2
Popular Days
Eyl 16
16
Ara 24
6
Ara 23
5
Ock 7
4
Top Posters For This Question
Seçkin yavuz 5 posts
Cem Boneval 4 posts
çağlar çetinkaya 3 posts
O. Fatih Yurter 2 posts
Popular Days
Eyl 16 2012
16 posts
Ara 24 2017
6 posts
Ara 23 2017
5 posts
Ock 7 2018
4 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Daha önce de yazıldığı gibi bu öznel bir tercihtir, hem geçmişteki müzik dinleme alışkanlıkları, hem müzik türü, hem de müzik kaynağı tercihi etkiler. Ancak vurgulanması gereken önemli bir konu
Cem Boneval
Bu esnada ne bağlı müzik sistemine? Radyo evet, müzik CD'si hayır...
Cem Boneval
Zafer maalesef yanılıyorsun. BT ve USB'den dinlediğin müzikler genelde mp3 veya AAC protokolu ile "sıkıştırılmış" müziklerdir. Ve bu protokollerdeki en kayıpsız düzeyde bile müziğin kalitesi bozu
Posted Images
Bu soruda 35 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap