Seçkin yavuz Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2012 Sony ses sistemi olmayan Focus 3'lerde en iyi sesi nasıl alabilirim yani bass ve tiz ayarını ne yapmalıyım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Ergun Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2017 tiz:+7 mid:+3 bass:+3 EQ: pop ayarında yükses sesle dinlemeyi sevmem zaten benim ayarım bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet VURAL Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 (düzenlendi) Arkadaşlar MCA Titanium donanımlı Focus araç için bi türlü aradığım ideal EQ ayarını bulamadım..Acaba siz müzik dinlerken ayarlarınızı en idael olarak hangisinde kullanıyorsunuz?Müzik kulağına güvenen arkadaşlardan tavsiye istiyorum..Teşekkürler Ocak 7, 2018 Samet VURAL tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Bu tamamen sizin kişisel tercihlerinizle ilgili bir şey. Deneme yanılma yoluyla sizin için en güzel ayarı bulmanız en doğrusu bence. Her kategori için ayarlama yapmanız gerektiğini bilmeniz önemli ama. CD için yaptığınız ayarlama radyo için geçerli değil mesela. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Bizimki sonradan ekolayzır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 5 saat önce, Samet VURAL yazdı: Müzik kulağına güvenen arkadaşlardan tavsiye istiyorum.. Daha önce de yazıldığı gibi bu öznel bir tercihtir, hem geçmişteki müzik dinleme alışkanlıkları, hem müzik türü, hem de müzik kaynağı tercihi etkiler. Ancak vurgulanması gereken önemli bir konu var, müzik kaynağından en uç nokta olan hoparlöre kadar sistem ne kadar iyi ise elde edeceğiniz kalite de o kadar iyi olur. Yani tizleri olmayan bir radyo kaydını tizleri açarak ışıltılı hale getiremezsiniz, ya da mütevazi hoparlörlerden bası açarak derin ve kontrollu bir bas elde edemezsiniz, ya da olmayanı var edemezsiniz. Mk3 üzerinde gelen hoparlör sisteminde tizlerin fazla açılması sesi metalik ve sert yaparken, basların çok açılması da tabanı uğultulu ve boğuk hale getirir. Yani diğer bir deyişle oynamaları küçük adımlarla yapmakta yarar var. Ben EQ klasikte, midler -1'de olmak kaydı ile beni yeterince tatmin eden bir ses aldım ve kaynak gözetmeden aynı ayarlarla dinliyorum. Not: Kulağım iyidir ama bu zevklerimizin aynı olduğu anlamına gelmez. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Seçkin yavuz
Sony ses sistemi olmayan Focus 3'lerde en iyi sesi nasıl alabilirim yani bass ve tiz ayarını ne yapmalıyım ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
5
4
3
2
Popular Days
Eyl 16
16
Ara 24
6
Ara 23
5
Ock 7
4
Top Posters For This Question
Seçkin yavuz 5 posts
Cem Boneval 4 posts
çağlar çetinkaya 3 posts
O. Fatih Yurter 2 posts
Popular Days
Eyl 16 2012
16 posts
Ara 24 2017
6 posts
Ara 23 2017
5 posts
Ock 7 2018
4 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Daha önce de yazıldığı gibi bu öznel bir tercihtir, hem geçmişteki müzik dinleme alışkanlıkları, hem müzik türü, hem de müzik kaynağı tercihi etkiler. Ancak vurgulanması gereken önemli bir konu
Cem Boneval
Bu esnada ne bağlı müzik sistemine? Radyo evet, müzik CD'si hayır...
Cem Boneval
Zafer maalesef yanılıyorsun. BT ve USB'den dinlediğin müzikler genelde mp3 veya AAC protokolu ile "sıkıştırılmış" müziklerdir. Ve bu protokollerdeki en kayıpsız düzeyde bile müziğin kalitesi bozu
Posted Images
Bu soruda 35 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap