Mustafa Anil Oluşturma zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 19, 2012 bu da 3. mesajım:) şu an ülkemizde satılan, katalog değeri olarak en az benzin/dizel tüketimine sahip araç hangisidir acaba? bu konuda bilgisi olan varsa, yardımcı olursa çok sevinirim.. araç 4 silindirli veya 3 silindirli fark etmez..4 tekerli, üstü kapalı aile arabası olsun, ülkemizde şu an satışı olsun yeterli.. örnek: Yeni clio hatchbak, 3 silindirli modeli ülkemizde satılacakmış, 898 cc imiş.. ve 3.6 litre /100 km yakıt değeri olacakmış.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Hybrid Yaris 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 hemen incelemeye alıyorum:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 resmi sitesinde, hyprid yaris göremedim:(( dolayısıyla hem fiyat hem de teknik özelliklere ulaşamadım.. bir daha bakayım bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Gelecek onlar yakında satılır. Net bilgim yok ama en az yakan benzinli araç o olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 peki, şu an satışta olan,hybrid olmayanlardan var mı bilginiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 polo bluemotion olabilir mi ..uzun zamandır satışta 1.2 litre 3 silindir dizel esp standart 3.3/3.8/4.6 tüketim var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Bu arada prius da uzun zamandır satılıyor onun da tüketimi 3.7/3.9/3.9 ama hibrit olduğu için ayrı tutmakl lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 evet, polo olabilir, çok teşekkürler, onu da inceliyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Böyle bir araba arıyorsam hiçbir özelliği önemli değil sadece az yaksın istiyorsam şu an polo bluemotion alırdım sanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 sanırım polo şu an... polo 1.2 TDI, 75 PS.. Şehir dışı, 3.3 , şehir içi 4.6, ortalama, 3.8 yakıyor..ayrıca dizel benzinden biraz daha ucuz.. 100 km lik yolu 15 tl ye rahat alıyor yani:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 bencede polo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Bildiğim kadarıyla fiat punto da az yakanlar arasında.......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Bildiğim kadarıyla fiat punto da az yakanlar arasında.......... benzinlisi çokta az yakmıyor güncel araçlara göre. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 benzinlisi çokta az yakmıyor güncel araçlara göre. Aslında fabrika verilerinden ziyade kullanım şekli direk yakıt sarfiyatını etkiliyor...Ben duyumlarımı yazmıştım ama tabii dediğin de doğrudur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap