Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar, aracım 2012 model style plus. Yeni gelen parti araçlarda şerit takip sistemi varmış. Şerit takip sistemini yetkili serviste sonradan ekletebilme gibi bir şansımız var. Zannediyorum ki camdaki sensör kutusunda şerit takip sisteminin kamerası var fakat içi boş... Oraya kamera takılıp, araca program atılarak yüklenebilir mi? diye düşünüyorum.
Soru
Tahir Arıt
Merhaba arkadaşlar, aracım 2012 model style plus. Yeni gelen parti araçlarda şerit takip sistemi varmış. Şerit takip sistemini yetkili serviste sonradan ekletebilme gibi bir şansımız var. Zannediyorum ki camdaki sensör kutusunda şerit takip sisteminin kamerası var fakat içi boş... Oraya kamera takılıp, araca program atılarak yüklenebilir mi? diye düşünüyorum.
Değerli bilgilerinizi paylaşırsanız sevirim.
Saygılar.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
13
7
5
5
Popular Days
Ağs 12
20
Eyl 19
10
Eyl 27
8
Ağs 11
6
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 13 posts
Çağlar Sertan KASIMOĞLU 7 posts
Cem Boneval 5 posts
Nihat Abukan 5 posts
Popular Days
Ağs 12 2013
20 posts
Eyl 19 2012
10 posts
Eyl 27 2012
8 posts
Ağs 11 2013
6 posts
Popular Posts
Nihat Abukan
Hocam, bende aynı fikirdeyim ama olay nasıl oldu buradan yazmaya çalışayım iyisi; Bursa'da ve Antep'te ilgilendiğim iki araç vardı, önceliği Bursa'da ki araca verdim pazarlığımı yaptım yola çıkmak iç
Yakup Ç. A.
Satıp yeni araç almak en mantıklısı orijinalde bu işletmeleri yapmanın ilk maliyeti ekran o da 1100 lira felan bu daha başlangıç hem
Çağlar Sertan KASIMOĞLU
Keşke 100 olsa 400 verdim elim ayağım titriyor 2 haftadır Şu şerit takip ve tabela okuma işi olsa hiçte fena olmazdı. Yok ki ne gerektiğini bilen birisi.Servislere orijinal xenon diyince bil
Posted Images
Bu soruda 54 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap