SerdaR Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2012 Arkadaşlar merhaba, kardeşime araba alıcaz, max. sınır 30.000 tl, ilk arabası olacak. Şuana kadar babamın c-max aracını kullandı son 1 senedir ve acemiliğini attı. Dizel, düşük km li ne alabiliriz, yardımcı olabilirmisiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Fiesta olabilir bence tek kendi kullanacaksa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 opel vectra 2006 veya 2005 design edıtıon Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Focus 2, Fiesta, Polo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 peugeot 207 otm vti + lpg (minimum yakıt sarfiyatı) ben kardeşime aldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Dizel düşük kmli focus bulmak çok zor o fiyata, eski kasa golf, focus baktık benzinli lpg sonra vazgeçtik, b sınıfı daha yeni model ve dizelde karar kıldık. Bugün ben yoktum bulmuşlar bitane bakmaya gitmişler, 2012 trend fiesta 32.000 km de 31500tl. Kardeşim kararsız bana soruyo ne yapayım diye, ben olsam bir model altını alırdım dolusunu alırdım dedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Dusuk km ve temiz megane 2 dizel bulabilirsiniz .Bence bu butceyle alinacak en guzel araba o olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 1.6 tdci titanium alın da, kardeşin seni üzsün :P Serdar abi şimdiden hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 bence bankaya koysun biriktirsin , peder beyefendinin cmax'e devam 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 km var ama temiz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acil-takasli-2010-1-6tdci-titanium-xpaket-fiesta-99552233/detay Bunu alın http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acil-1-6-tdci-ozel-uretim-99824949/detay Bu da çok hoş http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-sifir-ayarinda-2009-ford-fiesta-1-6-tdci-titanium-98270116/detay hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Serdar abi ne isteniyor, B-C-D sınıfı, sedan, hb, station wagon, büyük-küçük. Bana kalırsa o paraya gider Vectra felan alırım şu genç yaşımda. Gemi gibi araba maşallahı var. Bu sene bir tane alındı aile içerisinde, 177.000'de ama çok diri yada Tolga abinin dediği gibi para bankaya konur 1-2 sene daha C-max ile idare edilir. Üst birşey alınır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Megane 2 dci cam tavan sedan, punto 1.3 cdti, Bravo 1.6 multijet, honda civic 1.6 vtec ES Ben bunları tavsiye ederim özellikle Bravo çok güzel bi kez inceleme fırsatım oldu karbon ön gögüs falan çok hoş bir araba 300 nm torku var 120 hp lik versiyonlarda bu olmazsa civic olabilir genç için ideal motoru çok güzel benzinli bile binilebilir. O kadar paraya bence B sınıfı bir araca yatırım yapmayın derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Bulunabilirse 2007-2008 Civic +LPG çok iyi olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Öncelik b sınıfı düşük kmli dizel. Geçen bulduk bitane fiesta araba pert kayıtlı. Puntolarda güzel duruyo motorları 1.3 multijet kaç bg Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Arkadaşlar telden giriyorum, alıntı yapamıyorum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim punto veya fiesta düşük kmli dizel. Temiz bulabilirsek hemen alıcaz. Ufak tefek boya çizik olabilir ama kazası olmasın istiyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap