Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Serdar abi yukarda önerdiğim araçlara bakılabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Gürbüz Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 wolkswagen jetta 2006-2007 arası 1.9 TDI & 1.6 (lpg li ) öneririm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Öncelik b sınıfı düşük kmli dizel. Geçen bulduk bitane fiesta araba pert kayıtlı. Puntolarda güzel duruyo motorları 1.3 multijet kaç bg 90 hp diye biliyorum puntoları 95 hp de olabilir son güncellemeden sonra 2012 modellerde. Şehir içinde çok az tüketimi var uzun yolda 120 den sonra çok yakıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 O paraya sıfır Dacia Duster alınır....... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 O paraya sıfır Dacia Duster alınır....... Alınır da, sen olsan alır mısın? Fiesta daha iyi araba dağ'da tırmanma yapmayacaksan tabi duster de 4x4 olmak kaydıyla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Bak Yakup bizim siteden (apt.) komşum yine 31,000 e Focus c max 2006 90.000km donanımlısını almış..Hatta benden senin arabadaki çıkarmadan (sticker) istiyorum diyordu.Ben olsam bu yaşta (araç) ikinci el ve bu km de alacağıma sıfır bişeyler bakardım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Bak Yakup bizim siteden (apt.) komşum yine 31,000 e Focus c max 2006 90.000km donanımlısını almış..Hatta benden senin arabadaki çıkarmadan (sticker) istiyorum diyordu.Ben olsam bu yaşta (araç) ikinci el ve bu km de alacağıma sıfır bişeyler bakardım.... Ama bu dacia duster olurmuydu ? ben onu soruyorum sticker için siteye üye olsun zaten kalmadı şaka bir yana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Aslında cebimdeki paraya göre ya sıfır araç bakardım yada biraz daha para biriktirir istediğimi alırdım...Ben ikinci el araca nedense pek sıcak bakmıyorum....Tabii araç yada otm. vites öğretmek için kısa bir süreliğine alınacaksa o ayrı.......... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Biten kasa clio3 lerin 1.5 75 bg baz modeli 34lere kadar düştü 0 fiyat olarak... 20 bin de faizsiz kredi var. Geniştir yerlidir dizeldir ..İçi içinize siniyorsa 0 olarak alınabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap