Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2012 iOS 6 ile telefonuma Panorama eklenmişti denemek istedim çok başarılı olmasa da idare eder Sizlerden daha güzellerini bekliyoruz 10800 × 2332 boyutunda aşağıdaki Foto yani 25 MegaPixeldir. Boyutu 17 Mb. O yüzden direk siteye eklemek istemiyorum kotalı olanlar veya cepten girenler mağdur olmasın Neden i5'de karanlığa önem verildiğini ve Ön cam'ın kristal ile değiştiğini anlamış olduk.Karanlık çekiyor 4s bu çekimde.. Link: http://focusclubtr.com/uploads/images/IMG_0035.JPG 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Yılmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Yakup iyi akşamlar, Bir zamanlar fotoğrafçılığa baya bi ilgi sarmıştı bende. En çok ilgi mi de panoramik fotolar çekerdi. Karıştırdım geçmiş dosyaları ama şimdilik sadece bunu bulabildim. Face e yüklediklerimden birisi, oradan indirdiğim için kalitesi düşük. 2003 yılında Napoli de çekilmiştir. Alan aslında yarım daire yada U şeklindedir. Sanırım 5 fotoğrafın birleşmesinden oluşur.Seninkini kota sorunu yüzünden şimdilik indiremedim:) Buldukça yüklerim tekrar. Bunların bir de için de yukarı aşağı sağa sola hareket ederek dolaşabildiğin formatları da var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Face'den ise resmi ayrı sayfada acın sag tıklayıp url kopyalayın ve Burdaki resim butonunun içine yapıştırın yada normal yapıştırın Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Fotolar eklendi, umarım olmuştur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Yılmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Eyvallah:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Androidde bu özellik vardı. Bu da benim sgs'den çektiğim panaroma. Öyle otururken çektiydim. Tabi yok artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2017 Burası çok sakinlemiş ..Not4 den 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 Hala LG G2... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Halil DOĞAN Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2017 iphone 6s 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2017 Samsung S5. 34.000 feet / Kokpitten... Alp'ler... 12 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2017 13 saat önce, Teoman Saraç yazdı: Kokpitten Bu da benden olsun. Panorama değil. Kapıdağ yarımadası. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2017 Bu da benden olsun. Panorama değil. Kapıdağ yarımadası. Ahanda memleketim. Manyas gölü Bandırma orda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2017 Yaşar Kemal'in memleketi... Hemite... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 Sacre Coeur den Paris (HTC Desire 820) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 20.03.2017 - 09:45 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Hala LG G2... LG’nin çıkardığı en sağlam telefon kesinlikle. Zaten G2’den sonrakiler yüzünden piyasadan siliniyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap