Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 Payas Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 Payas Burdan çok memleketimde gezyosun yahu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 33 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Burdan çok memleketimde gezyosun yahu Napıyım. Künefesinden ayrılamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 3 saat önce, Alperen G. yazdı: LG’nin çıkardığı en sağlam telefon kesinlikle. Zaten G2’den sonrakiler yüzünden piyasadan siliniyor.. Silinme çok abartılı olmuş. G5, G6 ve özelikle V30 ile bence hatırı sayılı bir müşteri grubu var, en azından dünya ölçeğinde. Özellikle V30 çok ilgi gördü. Ben G5 kullanıyorum. Çok memnunum. Çift lensli arka kamera sistemi özellikle ultra geniş açı ile ilginç olabiliyor. Aşağıdaki fotoğrafı tekneye 4-5 m mesafeden çektim. Tabii panorama özelliği de ayrıca var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 13 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Silinme çok abartılı olmuş. G5, G6 ve özelikle V30 ile bence hatırı sayılı bir müşteri grubu var, en azından dünya ölçeğinde. Özellikle V30 çok ilgi gördü. Ben G5 kullanıyorum. Çok memnunum. Çift lensli arka kamera sistemi özellikle ultra geniş açı ile ilginç olabiliyor. Aşağıdaki fotoğrafı tekneye 4-5 m mesafeden çektim. Tabii panorama özelliği de ayrıca var. Abi eşim G2 ve G5 kullandı. Ben 4XHD, G3, G4 ve V20 kullandım. G2 hariç saydığım tüm modeller kronik problemli. Bootloop, ışık sızması, ghost screen problemleri bu modellern hepsinde çıktı. Samsung bu ay S9 tanıtacak, LG Ağustosta tanıttığı V30’u hala satışa sunamadı. Bir söylenti 25 Ocak’ta satışa çıkacağı yönünde. Amerika’da satışta V30. Ekranı OLED olmasına rağmen yine bir sürü ekran problemi çıkmış. AT&T V30’u 2 alana 1 bedava kampanyasıyla satıyor. İmaj yerlerde. Tüm bunlara rağmen, V30’u muhteşem foto ve video performansı dolayısıyla almak istiyordum. Zira V20’yi çok seviyordum. Ama bekleye bekleye bıktırdılar. Kaldı ki misal V20 elektronik marketlerde satılmadı bile. Sadece Türk Tlekom ve Turkcell bayilerinde satıldı. LG mağazaları bile mobil telefon satışından çekildi. LG G2 ile Türkiye pazarına çok iyi giriş yaptı. G3 de tutuldu ama G4’teki tekrarlayan kronik problemler ve LG’nin müşteriyi memnun etmeyen tavrı yüzünden imajı “sorunlu firma sorunlu cihazlar” olarak yerleşti. LG forumlarını sıkı takip ettiğimden biliyorum bu sadece ülkemizde değil tüm dünyada böyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Rumeli feneri topçu kalesi. (Mb sınırı yüzünden kalitesi birazcık düşürüldü) 7plus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2018 Kozan Kalesi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2018 (düzenlendi) Hasankeyf Mart 18, 2018 Ramazan D. tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2018 Afrika’nın en batısı... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2018 Dara zindanı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 Buda benden olsun ? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yıldırım Polat Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 --3 dakika sonra eklendi-- 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 Yapamıyoruuummm. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap