Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 19 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Yapamıyoruuummm. ? Neyi şekerim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 Fotoyu yüklemiyor 7 dakika önce, Semih O. yazdı: ? Neyi şekerim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 4 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Fotoyu yüklemiyor Geniş gelmiştir ? paintle %50 küçültsen olur belkim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 19 dakika önce, Semih O. yazdı: Geniş gelmiştir ? paintle %50 küçültsen olur belkim. Telefonda paint ne gezsin. Vaz caydım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2018 (düzenlendi) Ekim 9, 2018 Teoman S. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2018 12 saat önce, Teoman S. yazdı: Vaaay, Roma demek. Çok sevdiğim bir şehir değil aslında ama sanırım bir şans daha vermem lazım. @Teoman S. turistik olmayıp iyi olan bir restoran önerin olur mu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2018 13 saat önce, Teoman S. yazdı: Bu şerefsizin Romasına gittiğimizde İspanyol merdivenleri ve Trevi çeşmesi kapalıydı ? Ne şanssızlık . Bizim de bir daha gitmemeiz lazım ama o kadar çok gidilecek yer var ki. 59 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Vaaay, Roma demek. Çok sevdiğim bir şehir değil aslında ama sanırım bir şans daha vermem lazım. @Teoman S. turistik olmayıp iyi olan bir restoran önerin olur mu? Biz Trastavere de Grazia & Graziella ya gitmiştik . Dışarıda oturduk. Pek güzel gelmişti bize. Bilemeyeceğim siz beğenir misiniz ? Tabii pizza, lazanya bolonez falan yedik. Hayatımda öyle lazanya yemedim desem yeridir. Hele ki üstüne parmesan rendelemişler.Mikemmeldi ? https://graziaegraziella.it/en/the-restaurant/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2018 5 saat önce, Cem Boneval yazdı: Vaaay, Roma demek. Çok sevdiğim bir şehir değil aslında ama sanırım bir şans daha vermem lazım. @Teoman S. turistik olmayıp iyi olan bir restoran önerin olur mu? Sayın hocam güzel şehir ama insanlar biraz kaba nası italyan kibarlığı kalmamış. Trevinin oralarda güzel yerler var ama ben üstte Termini bölgesinde yedim hoşuma gitti. Bakalım marketten biraz makarna aldım olmadı gelin buyrun evde hazırlayım ? --4 dakika sonra eklendi-- 5 saat önce, H. Cenk yazdı: Bu şerefsizin Romasına gittiğimizde İspanyol merdivenleri ve Trevi çeşmesi kapalıydı ? Ne şanssızlık . Bizim de bir daha gitmemeiz lazım ama o kadar çok gidilecek yer var ki. Biz Trastavere de Grazia & Graziella ya gitmiştik . Dışarıda oturduk. Pek güzel gelmişti bize. Bilemeyeceğim siz beğenir misiniz ? Tabii pizza, lazanya bolonez falan yedik. Hayatımda öyle lazanya yemedim desem yeridir. Hele ki üstüne parmesan rendelemişler.Mikemmeldi ? https://graziaegraziella.it/en/the-restaurant/ Hocam biz şanslıydık. Her yer açıktı. Hatta Vatikan’da papa bile konuşma yapıyodu ? bence görülmesi gerekir. Ama 1 kez ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2018 (düzenlendi) Ekim 12, 2018 Cem Boneval tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2018 Yedigöller şu sıralar sanırım doğa nın tüm renklerini cömertçe sergiliyor. En kısa zamanda gidip foto çekmek istiyorum. @Cem Boneval abi ne dersin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2018 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2018 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2018 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2018 (düzenlendi) 10 dakika önce, Oktay.Yıldızlı yazdı: İstanbul Tuzla ViaportMarina Bir bakayım dedim nasıl bir yermiş diye. Benim zamanımdaki tuzladan eser kalmamış (15 sene önce) Aralık 15, 2018 Ramazan D. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2018 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap