Dorukan G. Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2012 Az önce babamin aldiği yeni bilgisayari açtim ve kurmaya başladim. Birde ne göriyim bilgisayar windows değil :S Hayatimda istediğim halde hiç linux kullanmadim. Şuanda kitlenmiş durumdayim Windows olsa çatir çatir kullanirim ama linux olunca ben ekrana bakiyorum ekran bana. MeeGO denilen bir linux türü sanirim. Daha önce linux kullanmiş olan biri varsa yardimlarinizi bekliyorum. Mac olsa direkt Yakup Abiye danişicaktim ama . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Format atsan ? Yeni kurulum aşamasında mısın ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Wİn 7 format dvd sini tak formatı bas güle güle kullanın. Linux da bir işletim sistemi o da kullanılabilirde alışkanlıklar işte. Ben laptobumda win7+ubuntu kullanıyorum misal. Win7 ubuntuda karşılığı olmayan programlar için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Netbook'da cd yok tabi usb hazırlaması lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 omg....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool Bunu indir bir win 7 format dvd si göster kaynak olararak, bu şekilde usb den format atılabilir; ama bootta ilk tanınacak şeyi usb olarak gsötermek gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dorukan G. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 (düzenlendi) Bilgisayar Acer Aspire 5733 Notebook. Linux e de bir sempatim var öğrenmek istiyorum fakat tam anlamiyla kalem oynatamiyorum inanilmaz farkli İnternete girmeyi buldum allahtan mozilla var hazir. Güzelde bişeye benziyor ama kullanmasini bilene Direk geri iade edin madem kullanmayı bilmiyorsunuz o işletim sistemini,yeni birşey öğrenecekseniz bu linux değil OS olsun bence Şirkette 1 aydir yatiyomuş kimse açip kurmaya yeltenmemiş o yüzden iade edemiyoruz maalesef Eylül 22, 2012 Dorukan G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap