emre mızrak Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2012 Arkadaslar bunun bir ayarı var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 İşi ne yapsın diyorsun yani Arabanın dili olsa sana daha ne istiyyonuz diycek sana. Onları yaparken aynı andada yanındaki bardaklıktaki kahvenide karıştırıp sesli komuttanda günlük gazete haberlerini okusun istermisin? ford yazılımı open source yapsın gerisini ben yaparım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Evet farlar çok hassas ama iyi....İkisindende şu ana kadar bir şikayetim yok...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Abi konuyu okumadan direk yorum mu atıyorsun Geç yandığı için şikayetçi sen nispet yapar gibi benimki erken yanıyor diyorsun Gerçi opelin sensörleride gündüz gözü siyah brandanın altından geçerken dahi yanıyor kerem bombayı patlatmışsın kardeşim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 emre mızrak Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Arkadaslar ben diğer markalara bakıyorum hepsi yanıyor benimki hiç orali değil on vandalı film bunu etkiler mı? Bana daha önce yanması gerekiyor gibi geliyor filmden dolayı sanki :s Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 emre mızrak Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Bide farlarda xenon var buda etkiler mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Ön cam'da film mi var ? etkileyebilir. Xenon etkilemez gerçi o da çakma xenon belli de olmaz yani ama sonuç olarak yanıyorsa, etkilemediği gözükür. Film olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 (düzenlendi) Abi konuyu okumadan direk yorum mu atıyorsun Geç yandığı için şikayetçi sen nispet yapar gibi benimki erken yanıyor diyorsun Gerçi opelin sensörleride gündüz gözü siyah brandanın altından geçerken dahi yanıyor öylemi yapmışım valla dikkat etmedim ama dediğin gibi nispet yapar gibi olmuş O zaman sizin sistem sağlam bendeki bozuk çok hassas Eylül 23, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 F2 de şikayetim vardı; özellikle aracı otm. konumda ve farları yanıkken park edince (gece eve gelince örneğin) sabah kontağı açar açmaz farlarda yanıyordu; sensör algılayana kadar sönmüyordu ve marşa farlar açıkken basmak mecburiyetinde kalıyordum. F3 te kontağı açtığımda geceyse bile farlar hemen yanmıyor araç çalışınca yanıyor. Ve zamanlama mükemmel bence tam yanması gerektiği karanlıkta yanıyor ve aydınlıkta sönüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Misal şu hava da yanıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Misal şu hava da yanıyor. tam zamanında işte 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 emre mızrak Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Benimki yanmıyor iste bu havada ve xenondan dolayı kısa far ampul arızası veriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Benimki yanmıyor iste bu havada ve xenondan dolayı kısa far ampul arızası veriyor Keşke bunları başta söyleseydin Silelim onları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
emre mızrak
Arkadaslar bunun bir ayarı var mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 27 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap