ferhat tezcan Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2012 (düzenlendi) Bu haberdeki videoyu izlemenizi tavsiye ederim.Gerçek olma ihtimali olmayan fakat çok profesyonelce hazırlanmış bir video kanımca yapanları tebrik ediyorum ve hemen hollywood a özel efekt uzmanı olarak başvurmalarını tavsiye ediyorum Ekim 2, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi alıntı kaldırıldı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 saçmalığın daniskası... birde montaj mı gerçek mi diye başlık atmış hürriyet web tv... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Gülmekten ölüyorum şuan :zha: Saatin üstünde niye yazı var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 ben inanıyorum böyle insanların aramızda dolaştığına...başka evrenlerden gelmeler ve kimisi cok üstün yetenekli ...mesela yakoda uzaylı bence...insan normunda ama başka bir ırka ait yaşamformu sürdürüyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 (düzenlendi) Gülmekten ölüyorum şuan :zha: Saatin üstünde niye yazı var Bide kurtaran kişi elini kolunu sallıyarak gitmiş diyor ulan adam flashman nasıl gidicekti acaba sanki tutsalar yakalayabileceklerde :) Gel len buraya seni flash zibidisi Eylül 22, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap